2023 Honda Accord İçin Teaserlar Paylaşıldı

2023 Honda Accord İçin Teaserlar Paylaşıldı

2023 Honda Accord'un ilk resmi tanıtımları, 11. nesil sedanın ön ve arka taraf görünümü ile geliyor. Model de, ayriyeten yeni bir bilgi-eğlence ekranı da karşımıza çıkıyor.

2023 Honda Accord'un ilk resmi tanıtımları, 11. nesil sedanın ön ve arka taraf görünümü ile geliyor. Model de, ayriyeten yeni bir bilgi-eğlence ekranı da karşımıza çıkıyor. Bu noktada Honda, getirdiği 12.3 inçlik ekran ile markanın şimdiye kadar getirdiği en büyük ekran olduğunu belirtiyor. Aracın tam çıkışı ise Kasım ayında olacağını belirtelim.

Aracın burun tarafı artık daha köşeli bir şekilde karşımıza çıkarken, altıgen ızgaranın biraz daha keskin dış kenarları dikkatlerden kaçmıyor. Aracın arka kısmına geldiğimizde ise Accord, mevcut modele göre çok daha keskin bir görüntü veriyor. Arka lambaların arka kısma bütünüyle hükmettiğini görüyoruz.

İç mekanı incelediğimizde ise, bizi Honda’nın yeni bilgi-eğlence ekranı karşılıyor. Gösterge panelinin hemen üstünde yer alan bu ekran, dikdörtgen bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu ekran düzeninin en son Civic'teki ile benzerlik gösterdiğini belirtelim.

Yeni Accord'un güç aktarma organları konusunda ise henüz bir bilgi verilmedi. Mevcut model şu anda 195 beygir güce sahip ve 260 Nm tork üreten 1.5 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motor kullanıyor. Ayrıca modelde turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir kurulumla gelen ve toplamda 255 beygir gücü olan yanında 370 Nm tork üreten bir versiyon da mevcut.