2022 Lexus RX'in Örtüsü Kaldırıldı

2022 Lexus RX'in Örtüsü Kaldırıldı

Premium crossoverların beşinci neslinin açılışı 2022 Lexus RX ile yapılacak. Modelin stili tanıdık gelse de model yenilikleri ile birlikte geliyor.

Premium crossoverların beşinci neslinin açılışı 2022 Lexus RX ile yapılacak. Modelin stili tanıdık gelse de model yenilikleri ile birlikte geliyor. Kullanıcılar tarafından seçilebilecek dört güç aktarma organı olduğunu, bunlardan üçünün hibrit olduğunu söyleyelim. Modelin satışları ise 2022 yılının son aylarında başlayacak.

2022 Lexus RX, GA-K platformunu ile geliyor. Sahip olduğu yeni özellikler ile aracın önceki serisin göre 89,81 kilogram daha ağır olduğunu söyleyebiliriz. Dingil mesafesi yaklaşık olarak 6 metre büyüdüğü söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 RX altı donanım paketi ile karşımıza çıkacak. Bunlar, Standard, Premium, Premium+, Luxury, F Sport Handling ve F Sport Performance olarak kullanıcıların tercihine sunulacak. Aracın renk seçeneği olarak ise; Ultra White, Eminent White Pearl, Nebula Gray Pearl, Nori Green Pearl, Iridium, Caviar, Matador Red Mica, Copper Crest, Nightfall Mica, Grecian Water renkleri tercih edilebilecek.

Kullanıcılar, altı döşeme rengi opsiyonundan dilediğini seçebilecek. Bunlar; Birch, Macadamia, Palomino, Black,  Peppercorn ve Rioja Red. Aracın dört farklı döşeme stiline sahip olduğunu da söyleyelim. Bunlar; Ash Bamboo, Black Cascade, Black Open Pore ve Dark Graphite Aluminium.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 RX'in tüm modellerinde Lexus Safety System+ 3.0 özelliği ile geliyor. Bu teknoloji paketinin özellikleri içinde, yaya algılamalı çarpışma öncesi sistemi, motosiklet algılamalı kavşak desteği sistemi, direksiyon destekli şeritten ayrılma uyarısı ve acil sürüş durdurma gibi özellikler olduğunu söyleyelim.

Advertisement