2022 Honda Civic Hatchback Üretimi Eylülde Başlayacak!

2022 Honda Civic Hatchback Üretimi Eylülde Başlayacak!

Honda Civic hatchback modeli üretimi önümüzdeki ay başlayacak! Ekim ya da Kasım aylarında tamamen piyasaya sürülmesi beklenen araç manuel şanzımana da sahip olacak.

Japon otomotiv devi Honda, birçok kişinin merakla beklediği 2022 Honda Civic Sedan modelini resmi olarak tanıtmıştı. Nisan ayında tanıtılan sedan modelinin ardından hatchback kasa tipi ise Haziran ayında görücüye çıkmıştı. Hatchback modelin ne zaman üretime başlayacağı bilinmezliğini korurken markadan yeni bir açıklama geldi.

Eylül Ayında Üretime Başlanacak

Honda Otomobil Satışları Sorumlu Başkan Yardımcısı Mike Kistemaker, Honda bayilerine gönderdiği bir mektup ile 2022 Honda Civic Hatchback modelinin Eylül ayı sonlarında üretime başlayacağını belirtti. Bu sebeple yeni modelin bayilere ulaşması Ekim ya da Kasım ayına sarkabilir.

Civic modelinin Avrupa’da satışa sunulacak modeli ile ilgili de bazı detaylar açığa çıkmaya başladı. Hondamodeli 2022’nin sonbahar aylarında Avrupa’da e:HEV isimli hibrit bir motorla satışa sunulacak.

Manuel Şanzıman Seçeneği İle Geliyor

2022 Honda Civic Sedan modelinde manuel şanzıman seçeneği yer almasa da Civic hatchback modelinde 6 ileri şanzıman seçeneğine yer verilecek. Hatchback modelinde yer alacak bu şanzıman seçeneği spor versiyonlarında sunulacak. Manuel şanzıman dışındaki seçenek CVT olarak karşımıza çıkacak.

Civic Hatchback için şu ana kadar çok fazla bilgi verilmedi. Honda Civic fiyat listesi ve diğer özellikleri hakkında da firma tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

Sitemiz üzerinden Honda fiyat listesi ve diğer tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilirsiniz.