2022 Ford Everest Teaser'larından Yeni Görüntüler

2022 Ford Everest Teaser'larından Yeni Görüntüler

Ford, bu aralar sıkça karşımıza çıkmakta. Amerikan firma, üç hafta önce tanıttığı yeni Ranger'ın ardından şimdi ise Ford Everest ile karşımızda. Yeni Everest, Hindistan piyasasında oldukça önemli yer tutan bir model olacak.

Ford, bu aralar sıkça karşımıza çıkmakta. Amerikan firma, üç hafta önce tanıttığı yeni Ranger'ın ardından şimdi ise Ford Everest ile karşımızda. Yeni Everest, Hindistan piyasasında oldukça önemli yer tutan bir model olacak.

Ön ızgara ve farlar standart paket ile aynı gözüküyor. Oampon kısmı ise farklı olduğunu söyleyebiliriz. Sis farlarının çevresi krom süslemelerle kaplanmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arka tarafa geldiğimizde kesintili L şeklindeki stop lambalarının araca ayrı bir ahenk oluşturmuş. Tabi biraz retro tasarım olmuş ama biz beğendik.

İç donanım detaylarını şuanda göremesek de, aracın iç mekânında köklü bir değişim beklemiyoruz. Multimedya sistemi 10.1 inç boyutlarında olacağını düşünmekteyiz, diğer paketlerde ise 12 inç'e boyutlarında yer alabilir.

Everest’in Kaputun altında gizlenen motora geldiğimizde ise yeni geliştirilmiş turbo dizel 3.0 litrelik V6 motor kullanacak. Diğer küçük paketler ise çift turbo dizel 2.0 litrelik üniteye sahip olacak. Ayrıca ilk kez şarj edilebilen hibrit seçeneğiyle piyasaya sürecekleri EcoBoost bazı ülkelerde benzinli motorla gelmeye devam edecek.

Ford, 2022'nin ilk aylarında yeni Everest’in geleceğini söyledi. Bakalım yeni SUV beklentilerimizi karşılayabilecek mi?