2022 BMW M2'nin Yeni Teaser Görselleri Paylaşıldı

2022 BMW M2'nin Yeni Teaser Görselleri Paylaşıldı

​​​​​​​Yeni G87 kasa kodlu BMW M2'nin tanıtımının yapılmasına az bir süre kaldı. Aracın son nesil tamamen içten yanmalı M modeli olduğunu belirtelim. Bu sayede aracın önemi çok daha fazla.

Yeni G87 kasa kodlu BMW M2'nin tanıtımının yapılmasına az bir süre kaldı. Aracın son nesil tamamen içten yanmalı M modeli olduğunu belirtelim. Bu sayede aracın önemi çok daha fazla. Araç, resmi bir teaser görselinde M Performance parçalarıyla birlikte görüntülenmiş oldu.

Yayınlanan görsele dikkatli bir şekilde baktığımızda arkadaki kanadın oldukça ilgi çekici olduğunu görüyoruz. Ayrıca aracın merkezinde bulunan egzoz çıkışları ve bronz 1000M jantlar aracın sportif görüntüsüne katkı sağlıyor. Aracın, 12 Ekim tarihinde tanıtılması bekleniyor ve 2023 yılında ise satışa sunulması bekleniyor.

Aracın Meksika'da BMW'nin San Luis Potosi Fabrikasında üretilmesi bekleniyor. Ayrıca aracın ilkbahar aylarında kullanıcılara teslim edilmesi hedefleniyor. Aracın ilk etapta sadece arkadan çekişli versiyonunun satışa sunulması bekleniyor.

Yeni BMW M2'de M4'ün motoru ve şanzımanı daha hafif bir gövdeye yerleştirilmiş olacak. Her ne kadar M4 motoru görecek olsak da aracın gücü farklı olacak. Tahminlerimize göre yeni M2, ortalama 455 beygir güce sahip olacak.

Gazetecilerin test etmesi için verilen prototiplerde de yeni iDrive 8 multimedya sisteminin olduğu söyleniyor. Aracın en az 3 farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Advertisement