Karşınızda Honda N-One Style + Urban Özel Versiyonu

Karşınızda Honda N-One Style + Urban Özel Versiyonu

Honda N-One, Japonya'da hayatını sürdüren, retro tarzı, Kei sınıfı bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Aracın tasarımına dikkatli bir şekilde baktığımızda, özellikle markanın ilk binek otomobili olan N360'ı çağrıştırdığını görüyoruz.

Honda N-One, Japonya'da hayatını sürdüren, retro tarzı, Kei sınıfı bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Aracın tasarımına dikkatli bir şekilde baktığımızda, özellikle markanın ilk binek otomobili olan N360'ı çağrıştırdığını görüyoruz. Araç, Style + Urban özel versiyonu ile bizlerin karşısına çıkıyor. Bu yeni versiyonun araca daha fazla lüks ve incelik kattığını görüyoruz.

Style + Urban versiyonundaki ızgaranın çevresinde, krom bir çerçeve kullanıldığını görüyoruz. Aracın, ayna kapakları ve kapı kollarında ise siyah renk kullanıldığını görüyoruz. Aracın gövde renk seçenekleri ise şu şekilde; Garden Green Metallic, Platinum White Pearl, Meteoroid Grey Metallic ve Premium Ivory Pearl II renkleri ile karşımıza çıkıyor.

Aracın iç kısmına baktığımızda gösterge panelinin, suni ve ahşap bir malzemeden yapılarak tasarlandığını görüyoruz. Kullanıcılar, otomobili dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte tercih etmek isterse, bu sürümün de ısıtmalı koltuk özelliğinin olduğunu söyleyelim.

Honda N-One Style + Urban sürümü, bir CVT'ye bağlanan 660 cc'lik doğal emişli üç silindirli bir motor ile karşımıza çıkıyor. Aracın fiyası ise, önden çekişli versiyon için fiyatı 12.234 dolarken, dört tekerlekten çekiş sistemine sahip modelin fiyatı ise 13.212 dolar olarak kullanıcılara sunuluyor.

Advertisement