2021 Honda City için Türkiye Satış Tarihi Açıklandı İşte o Tarih!

2021 Honda City için Türkiye Satış Tarihi Açıklandı İşte o Tarih!

2022 Honda City Türkiye satış tarihi açıklandı.11 Eylül'de tanıtılacak olan aracın fiyat etiketi henüz netlik kazanmadı. Ancak aracın donanım özellikleri ve teknik detayları paylaşıldı

Geçtiğimiz günlerde yeni nesil Honda Jazz modelinin lansmanına şahitlik etmiştik. Honda Türkiye Jazz modelinin lansmanında mesajını verdiği geri dönüşlerden biri nihayet gerçekleşiyor. Kompakt sedan segmentinde piyasanın ağır abileri arasına girmeyi hedefleyen marka Honda City modelini Eylül ayında satışa sunacak. Bugün resmi kaynaklardan aldığımız haberlere göre nihayet 2021 Honda City modeli satışa sunulacak. Bir değişiklik olmazsa 11 Eylül’de bayilerde yerini alacak model sedan Segmentinin önemli bir temsilcisi olmayı hedefliyor.

Türkiye lansmanı ile fiyatların açıklanacağı modelin ürün gamı için etkinlikten tüm gelişmeleri sitemiz üzerinde sizlerle paylaşacağız.

2021 Honda City Bize Ne Vadediyor?

2019 yılının Kasın ayında yedinci jenerasyonu tanıtılan City 2 yıl sonra tekrar ülkemizde boy göstermeye hazırlanıyor. 2021 City modelinde RS versiyonuna yer verileceğini ancak bu versiyonun ülkemizde satışa sunulmayacağını da belirtelim. Honda Türkiye geçtiğimiz günlerde City modelinin Elegance ve Executivedonanım paketlerine sahip olacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. Aracın Kaputunun altında 1.5 litre VTEC motor ve CVT şanzıman kombinasyonuna yer verildiğini belirtelim. Bu kombinasyon modelde standart olacak sunulacak.

Honda City Beklentileri Karşılıyor

2021 Honda City 8 inç multimedya ekranı, 16 inç alaşım jantlar, LED farlar ve yüksek bagaj hacmine sahip. Bu özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. City’nin yurt dışı fiyatına baktığımız zaman 1.0 litrelik motor için 20 bin dolar fiyat etiketi görüyoruz. Ülkemizdeki fiyat etiketini ise Eylül ayını bekleyip göreceğiz. Sitemizi takip etmeye devam edin!