Peugeot Ticari Araçlarda Sıfır Faiz Kampanyası

Peugeot Ticari Araçlarda Sıfır Faiz Kampanyası

Peugeot tarafından yapılan açıklamada ağustos ayı boyunca, Peugeot hafif ticari araçlar ailesinde bulunan tüm modellere yüzde 0 faiz fırsatıyla sahip olma imkânı mümkün

Peugeot Türkiye, ticari araçlarda sıfır faizli kredi ve uygun ödeme koşulları sunmaya devam ediyor

Peugeot tarafından yapılan açıklamada ağustos ayı boyunca, Peugeot hafif ticari araçlar ailesinde bulunan tüm modellere yüzde 0 faiz fırsatıyla sahip olma imkânı mümkün. Buna göre, güçlü SUV görünümü ve Zenith cam tavan ile segmentinde kuralları değiştiren Peugeot Rifter 80 bin lira için 15 ay yüzde 0 faiz fırsatı ile satışa sunuluyor.

Peugeot Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri 100 bin lira için 15 ay yüzde 0,99 faiz oranı ya da 50 bin lira için 12 ay yüzde 0 faiz seçenekleri ile kullanıcısını bekliyor.

Peugeot, hafif ticari araçlarda kullanıcılara zengin ürün portföyü sunuyor. Rifter, sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımı ile hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Donanımları İle Rakiplerinin Önüne Geçiyor

Peugeot’un bir diğer başarılı hafif ticari araç modeli Expert, geniş iç hacmi, teknolojisi ve sunduğu binek otomobil konforu ile rakiplerinin önüne geçiyor. Model, keyifli seyahatler için Expert Traveller ve ticaretin uzmanları için Expert Van olmak üzere iki farklı seçenekle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Peugeot Partner Van, kendi segmentinde bir ilk olan Peugeot i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımı ile tüm bakışların odak noktası oluyor. Peugeot Boxer ise minibüs ve van sınıfında standartların üzerinde yer alıyor.

Advertisement Advertisement