MG'nin Yeni SUV'si Marvel R Electric 2022’de Türkiye’de!

MG'nin Yeni SUV'si Marvel R Electric 2022’de Türkiye’de!

MG, Avrupa’da satışa sunduğu en yeni elektrikli SUV modeli Marvel R Electric’in detaylarını paylaştı ve oldukça dikkat çekti. İki farklı çekiş tipi ve üç farklı donanım seviyesine sahip

Doğan Holding bünyesi altında faaliyetlerini sürdüren, Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği İngiliz otomotiv devi MG, tamamen elektrikli SUV modeli Marvel R Electric ile karşımıza çıkacak. 2021’in ilk aylarında 21,000 adetle satışlarını geçmiş yıla oranla 5 kat artıran marka satış ağını 16 ülke ve 200’ün üzerinde bayiye taşıdı. Haziran ayında aylık satışlarını 5,000 adedin üzerine çıkaran MG, 2019’da girdiği Avrupa pazarında da oldukça iddialı adımlar atmaya devam ediyor.

MG, Avrupa’da satışa sunduğu en yeni elektrikli SUV modeli Marvel R Electric’in detaylarını paylaştı ve oldukça dikkat çekti. İki farklı çekiş tipi ve üç farklı donanım seviyesine sahip yeni MG, çarpıcı tasarımı, yüksek kalitesi ve zengin donanımı ile fazlasıyla isminden söz ettiriyor. MG Marvel R Electric, MG Pilot teknolojik sürüş desteğinin yanı sıra 19,4 inçlik dokunmatik ekranlı yeni MG SMART bağlantı sistemi, V2L araçtan-cihaza şarj gibi özelliklerle kullanıcısıya benzersiz bir deneyim sunuyor.

370 Km Menzil Mesafesi Sunuyor

Elektrikli otomobilin dört çeker versiyonunda 288 beygir güç ve 370 kilometre menzil mesafesi sunulduğunu belirtelim. Arkadan itişli versiyonda ise 180 beygir güç ve 402 kilometrelik menzil sunan Marvel R Electric’in, her iki versiyonunda da 70 kW/sa kapasiteye sahip lityum iyon bataryalar olduğunu da belirtelim. MG’nin yenilikçi premium SUV modeli, 100 km/s 4,9 saniyede ulaşması ve 200 km/s’lik azami hızıyla yüksek performanslı bir elektrikli otomobil olduğunu kanıtlıyor. Doğan Trend Otomotiv,  Marvel R Electric’i 2022 yılında Türkiye’de satışa sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Marvel R Electric aynı zamanda araçtan-cihaza şarj işlevi özelliği de sunuyor. Bu teknoloji, aracın lityum iyon bataryasından, hava kompresörü, elektrikli scooter, dizüstü bilgisayar gibi cihaz ve araçlara enerji aktarımına imkân sağlıyor. Enerji aktarımı aynı zamanda farklı bir bataryalı elektrikli araca da yapılabiliyor.

Advertisement