Yoluç İspanya'da, Dalokay İtalya'da Zirveye Çıktı

Yoluç İspanya'da, Dalokay İtalya'da Zirveye Çıktı

Otomobil sporları gerçekleşmeye devam ediyor.

Otomobil sporları gerçekleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Salih Yoluç ve Racing Team Turkey ekibi Avrupa Le Mans Serisi'nin Barselona etabında, Bitci Racing Team AMS pilotu Vedat Ali Dalokay, TCR İtalya Serisi'nin Monza etabında ilk sırada yer aldı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Salih Yoluç ve Racing Team Turkey ekibi hafta sonu Avrupa Le Mans Serisi'nin Barselona ayağında karşımıza çıktı.

Bronz lisansı bünyesinde bulunduran milli sürücü Salih Yoluç, sıralama turları sonrasında 1:30.947'lik derecesi ile Pro-Am kategorisinde en hızlı yarışçı olarak karşımıza çıktı. Genel anlamda 5. Sıranın sahibi oldu. 4 saat süren bu yarışa ilk sırada başlayan Salih Yoluç, sezona hem kendi alanında hem de genel alanda ilk sırada başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vedat Ali Dalokay'dan İtalya'da Çift Podyum

Bitci Racing Team AMS sürücüsü Vedat Ali Dalokay, 2023 TCR İtalya Serisi'nin Monza'daki ilk atabını çifte bir podyum ile sonuçlandırdı.

Geçtiğimiz hafta sonu ilk yarışı ikinci olarak tamamladı. Vedat Ali, ikinci yarışa sekizinci olarak başladı. Arkadan gelerek üstün bir performans ile karşımıza çıkan Vedat Ali, ikinci yarış içerisinde damalı bayrağı ilk sırada geçti.

Milli sporcu 5-7 Mayıs tarihleri arasında Misano'da serinin ikinci etabında karşı karşıya gelecek.

Advertisement