Yenilenen Jeep Compass Türkiye'de!

Yenilenen Jeep Compass Türkiye'de!

Geçtiğimiz Kasım ayında ilk kez karşımıza çıkan Jeep Compass modeli ülkemize giriş yaptı. Teknolojik ve dizayn olarak yenilenen araç yakın bir zamanda ülkemizde satışa sunulacak.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında ilk kez gördüğümüz Jeep Compass ülkemizin sınırlarına giriş yaptı. Küçük tasarım değişimlerine uğrayan modelde teknolojik anlamda da gelişmeler yaşandığını belirtelim. Yeni Jeep Compass lansmana özel 459.900 TL'lik başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak.

Yenilene Jeep Compass modelinde tablet şeklindebilgi eğlence sistemine yer verildiğini belirtelim. Ayrıca Uconnect 5 desteği sunan 8.4 inç çaptaki bu ekrana, 10.25 inç büyüklüğe sahip TFT dijital gösterge paneli eşlik ediyor. İstenildiği takdirde bilgi eğlence sisteminin 10.1 inç büyüklüğe sahip opsiyonel versiyonu ile değiştirilebildiğini belirtelim.

Compass Teknolojik Olarak Yeniden Dizayn Edilmiş

Compass modelinde kullanılan bu yeni sistem eski sistemden çok daha hızlı diyebiliriz. Yeni işlemcisi sayesinde Android sistemini çok daha hızlı çalıştıran bu bilgi eğlence sistemi, kablosuz Apple Carplay ve Android Auto bağlanılabilirlik sistemlerini de üzerinde barındırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Teknolojik olarak da büyük değişimler geçiren Jeep Compass, artık daha fazla otonom sürüş güvenlik sistemi sunuyor. Trafik İşareti Tanıma, Akıllı Hız Asistanı, Sürücü Yorgunluk Asistanı ve Yaya ve Bisiklet tanıma gibi özellikler araç üzerinde standart sunuluyor. Ayrıca opsiyonel sunulan güvenlik sistemleri olduğunu da belirtelim.

Advertisement