Yenilenen Honda Jazz Ülkemizde Satışa Sunulacak

Yenilenen Honda Jazz Ülkemizde Satışa Sunulacak

Yeni nesil Honda Jazz, kullanıcının beklentisinin çok üzerinde fiyatı ve yepyeni tasarımı ile Türkiye'de satışa sunuldu. Araç, pek çok özelliği ile rakiplerini geride

Yeni nesil Honda Jazz, kullanıcının beklentisinin çok üzerinde fiyatı ve yepyeni tasarımı ile Türkiye'de satışa sunuldu. Araç, pek çok özelliği ile rakiplerini geride bıraksa da fiyat konusunda halen akılları oldukça karıştırıyor.

Japon otomotiv devi Honda'nın B segmentteki popüler Hatchback modeli Jazz, tasarımı baştan aşağı yenilenen dördüncü nesli ile ülkemizde satışa sunuluyor. Fiyatı ile segmentindeki pek çok otomobilin üzerine çıkan Honda Jazz, hibrit motoruyla şehir içerisinde oldukça verimli.

Yeni nesil Honda Jazz'ı selefinden ayıran en önemli özelliği çok daha oval tasarıma sahip olması. Ayrıca siyah tavan seçeneğinin de araca hoş bir hava kattığı gerçeğini de atlamayalım. Mevcut gövde yapısı ile Renault Captur modeline kafa turan araç sunduğu özellikler ile rakibinin önüne geçiyor bize göre.

Honda Jazz Tasarımı İle Dikkat Çekiyor

Yeni nesil Honda Jazz ülkemizde tek motor üzerinden satışa sunulacak. 1,5 litrelik bu benzinli motor, çift elektrik motor ile destekleniyor. 109 beygir güç, 253 Nm tork üreten araç,  e-CVT şanzımanı ile kolay ve konforlu bir sürüş imkanı sağlıyor. Aracın hibrit sistemi yakıt tüketiminde avantaj sağlasa da bagaj hacminde 50 litre gibi bir kayba sebep oluyor.

İki Ayrı Donanım Paketi İle Satışa Sunulacak

Honda Jazz Türkiye'de Executive ve Crosstar Executive isminde iki ayrı donanım paketi ile satışa sunulacak.

Advertisement