Yeni Seat Ibiza, Türkiye'de Satışa Sunuldu!

Yeni Seat Ibiza, Türkiye'de Satışa Sunuldu!

Seat Ibiza’nın yeni makyajlı kasası şimdi Türkiye’de! Şu anlık sadece tek motor seçeneğine sahip Ibiza donanımlarında sınıf değiştirmiş ve tasarım değişikleri fazlasıyla kendini hissettiriyor.

Seat İbiza’nın yeni makyajlı kasası şimdi Türkiye’de! Şu anlık sadece tek motor seçeneğine sahip Ibiza donanımlarında sınıf değiştirmiş ve tasarım değişikleri fazlasıyla kendini hissettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günümüzde 1.0 Eco TSI motorunu kullanan Ibiza, 110 bg güç ve 200 Nm tork üreten bu motor ile kendisini güçlendirmiş,7 ileri vitesli DSG şanzımanı ile gücüne güç katıyor. 0-100 km/h hızlanmasını 10.3 saniyede tamamlayan model, 195 km/s ile azami hızına ulaşıyor. Modelin ilerleyen zamanlarda 5 ileri vitesli manuel şanzımanlı 1.0 Evo motor seçeneği ile kavuşacağını da belirtelim.

Birçok Farklı Donanıma Sahip Olacak

Şu an ülkemizde “Style” paketiyle gelecek olup, 15 inç alüminyum alaşım jantlar, ön sis farlar, LED gündüz sürüş farları, Eco LED Ön farlar ve arka park sensörü gibi donanımlara sahip olacak.

Aracın içinde bulunan bilgi eğlence sisteminin boyutu 8.25 inç büyüklüğüne çıkarıldı. Ancak ülkemizde 9.2 inç büyüklüğüne sahip versiyonu opsiyonel olarak gelecek. Seçenekler arasında 10.25 inç büyüklüğündeki dijital gösterge paneli de opsiyonlar arasında bulunacak ve standart olarak Android Auto ve Apple Carplay bağlantı seçenekleri standart olarak gelecek.

Advertisement