Yeni Renault 5 Konsepti İçin Yeni Teaser Geldi

Yeni Renault 5 Konsepti İçin Yeni Teaser Geldi

​​​​​​​Renault, 2021 yılının ocak ayında aynı adı taşıyan, üretim aracına dönüşecek olan bir konsepti açıkladığı 5 modelini yeniden hayata geçirecek. Fransız otomobil üreticisi Renault, bu kez aynı otomobilin yeni bir versiyonunu için hazırlık yapıyor.

Renault, 2021 yılının ocak ayında aynı adı taşıyan, üretim aracına dönüşecek olan bir konsepti açıkladığı 5 modelini yeniden hayata geçirecek. Fransız otomobil üreticisi Renault, bu kez aynı otomobilin yeni bir versiyonunu için hazırlık yapıyor. Paris Motor Show'da tanıtılacak olan bu aracı yakından inceleyelim.

Aracın arka tarafında dev bir sabit arka kanat görüyoruz. Araç sportif görünümlü üç kapılı bir hatchback olarak karşımıza çıkıyor. Renault 5 konsepti; daha geniş çamurluklar, yeni tampon difüzörler ve fazlasıyla geniş tekerlekler ile daha geniş olarak karşımıza çıkıyor.

Renault, bu yeni konseptin, Renault 5'in 50. yıl dönümü kutlamaları için tam zamanında tasarlandığını belirtiyor.

Renault, yapılacak bu yeni ve modern makyajın tamamen elektrikli olduğunu, ilham kaynağı olarak ise video oyunları dünyasının alındığını ifade ediliyor. Bu aşamada marka, Renault 5 konseptinin olağanüstü coşkuyu üst düzey performansla birleştireceğini belirtiyor.