Tesla Cybertruck, Giga Berlin'in Etrafında Görüldü

Tesla Cybertruck, Giga Berlin'in Etrafında Görüldü

​​​​​​​Tesla Cybertruck, son günlerin en çok merak uyandıran pickup modelleri arasında kendisine yer edindi. İlk tanıtımı 2019 yılında yapılan araç, henüz seri üretime geçmedi ve geliştirilmeye devam ediliyor.

Tesla Cybertruck, son günlerin en çok merak uyandıran pickup modelleri arasında kendisine yer edindi. İlk tanıtımı 2019 yılında yapılan araç, henüz seri üretime geçmedi ve geliştirilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Tesla'nın CEO'su Elon Musk, aracın seri üretiminin 2023 yılında başlayacağını ifade etmişti. Berlin de ortaya çıkan araçla ilgili son görüntüler ise herkesi şaşırttı.

Bir Facebook kullanıcısı olan Michael Carmack tarafından Tesla Cybertruck grubunda paylaşılan görüntülere göre şirketin Avrupa'da kurduğu Giga Berlin fabrikasının etrafında Tesla Cybertruck görüntüsünü paylaştı. Araç, bir çekicinin üstünde belli bir noktaya taşınır şekilde görüntülendi.

Şu anda bu aracın neden orada olduğuna dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Dünya genelinde Cybertruck modeline ilgi olduğunu düşündüğümüzde Tesla, Avrupa için aracı Giga Berlin'de üretebilir. Bu sayede, Avrupa'da aracı almak isteyen kullanıcıların yoğun talebinin rahatlıkla karşılanması sağlanabilir ve bekleme sürelerini oldukça kısaltabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu paylaşımdan kısa bir süre önce ise aracın test edilmiş versiyonun Kaliforniya'da görüntülendiğini söyleyelim. Aracın üzerinde bulunan çeşitli sensörler ve kameralar, Cybertruck'ın otonom sürüş teknolojisi üzerinde çalışıldığını kanıtlar nitelikte.

Advertisement