Yeni Range Rover Görselleri Yayınlandı

Yeni Range Rover Görselleri Yayınlandı

Yeni Range Rover geçtiğimiz aylarda Nürburgring'de ve halka açık yollarda test edilmişti. Ancak eski modelden çok da farklı görünmediğini biliyorduk

Yeni Range Rover geçtiğimiz aylarda Nürburgring'de ve halka açık yollarda test edilmişti. Ancak eski modelden çok da farklı görünmediğini biliyorduk. Yeni Range Rover ile ilgili kamuflajlı da olsa küçük ayrıntılar dikkatimizi çekiyor.

Haberimizde yer alan iki sanal çizim yeni Range Rover'ın görsellerini andırıyor. Hatta bu durum vücudun genel boyutlarının ve oranlarının gerçek arabaya karşılık gelmesi gerektiğini de bizlere işaret ediyor. Gördükleriniz karşısında şaşırdıysanız -ki çok normal-, yeni Range Rover önceki nesil lüks SUV'nin oranlarını koruyacak.

Önceki Modelle Benzerlikler Gösteriyor

Yeni Range Rover modelinde fark yaratan küçük ayrıntılar. Örneğin, Velar'dan ilham alan kapı kolları ve daha ince farlar görünümü daha çekici hale getiriyor. Araçta yer alan arka lambalar yeni bir dizayn ile karşımıza çıkıyor. Yine Velar'dan ilham alan daha eğimli bir tavan çizgisine sahip olan model bize oldukça tanıdık geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu yeni SUV modeli adeta bir devrim olacak. MLA mimarisi, elektrikli güç aktarma organlarının daha geniş bir şekilde benimsenmesine izin verecek. Bununla beraber mevcut her motorun bir tür elektrik desteğine sahip olmasını bekliyoruz. Yakın zamanda yeni ve muhtemelen daha güçlü bir hibrit tür eklenti tespit edildi ve en az bir yeni seçenek üzerinde daha durulduğunu da belirtelim. Henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da BMW kaynaklı bir V8 ünitesi.

Range Rover'ı tam olarak görmemize muhtemelen yaklaşık altı ay kaldı. Önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde global olarak satışa sunulması bekleniyor.

Advertisement