Yeni Nesil Nissan Kicks Görüntülendi!

Yeni Nesil Nissan Kicks Görüntülendi!

Nissan, ABD sınırlarında Juke modelinin fişini çekmişti. Uzun bir zamandır Nissan Juke yerine Kicks adlı modelini satan otomotiv devi, aracın satışlarından oldukça mutlu görünüyor. Çünkü elimize ulaşan görsellerde Nissan markasının yeni nesil Kicks modeli

Nissan, ABD sınırlarında Juke modelinin fişini çekmişti. Uzun bir zamandır Nissan Juke yerine Kicks adlı modelini satan otomotiv devi, aracın satışlarından oldukça mutlu görünüyor. Çünkü elimize ulaşan görsellerde Nissan markasının yeni nesil Kicks modelini test ettiğini ifade edelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Boyutları büyümüş olarak karşımıza çıkan modelin yeni bir platform kullanıp kullanmadığı hakkında henüz net bir bilgimiz yok. Bir başka deyişle ön bölüm güncel modelin aksine çok daha dik ve keskin hatlar ile karşımıza çıkıyor. Bilindiği gibi Kicks, Juke modelinin tasarımı ile paralel bir yapı ile karşımıza çıkıyor.

Profilden baktığımız zaman kabin alanının genişlediğini görüyoruz. Aracın arka bölümün kısaltıldığını ifade edelim. Bu sayede araç çok daha sportif bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Maalesef kabin içerisine ait fotoğraflara henüz ulaşamadık. Ancak bu bölgede ciddi bir değişim yaşayacağımızı ifade edelim. Yeni modelin kabininde dijital gösterge paneli ve yeni nesil bilgi eğlence sistemi yazılımı yer alıyor.

Yeni nesil Nissan modelinin motor seçenekleri de henüz belirsizliğini koruyor. Güncel Kicks, 1.6 litrelik dört silindirli motor ile karşımıza çıkacak. Model bunun yanında Japonya'da hibrit seçeneği ile de karşımıza çıkıyor. Nissan markasının elektrifikasyon projelerine baktığımız zaman Kicksmodeli de elektrikli seçenekleri ile karşımıza çıkacak diyebiliriz.

Nissan markası hala yeni Kicks modelinin çıkış tarihi ile ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak her şey yolunda giderse modelin 2023 sonuna doğru tanıtılması da beklentiler arasında yer alıyor.