Yeni Mercedes T-Serisi'ne merhaba deyin!

Yeni Mercedes T-Serisi'ne merhaba deyin!

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, Kasım 2020'de karşımıza çıkan tamamen yeni Renault Kangoo modeli üzerine inşa edildi. Renault Kangoo'ya göre daha lüks ve daha pahalı bir ticari olduğu gibi daha iyi bir genel görünüm sunuyor. Ayrıca araç üzerine bulunan ek te

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi, Kasım 2020'de karşımıza çıkan tamamen yeni Renault Kangoo modeli üzerine inşa edildi. Renault Kangoo'ya göre daha lüks ve daha pahalı bir ticari olduğu gibi daha iyi bir genel görünüm sunuyor. Ayrıca araç üzerine bulunan ek teknoloji seçenekleri de dikkat çekiyor. Stuttgart menşeli bu araç, yeniden dizayn edilmiş bir ön yüzün yanında farklı tekerlek tasarımları ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

T-Serisi, segmentinin normlarının aksine dört silindirli ve turbo beslemeli motorlar ile karşımıza çıkacak. Giriş versiyonunda 1,5 litrelik dizel motor yer alan model bu motordan 95 bg güç üretebiliyor. Bir üst seviyede aynı motorun 116 bg güç çıkışa sahip versiyonu olduğunun altını çizelim. Benzinli tarafta ise 1,3 litrelik motor ile 102 ve 131 bg güç üretebilen opsiyonlar yer alıyo.

İki dizel motor ve daha güçlü olan benzinli motoru, isteğe bağlı olarak yedi ileri vitesli çift kavramalı şanzıman ile geliştirilebilir. Standart şanzıman altı ileri manuel seçeneği ile geliyor. Modelin yaşam döngüsü boyunca tamamen elektrikli bir versiyon olacağını da belirtelim.

Donanım Özellikleri Dikkat Çekiyor

Yeni T-Serisi'nin standart donanımında akıllı telefon entegrasyonu, çok işlevli direksiyon simidi, anahtarsız giriş ve motor çalıştırma, klima ve iç LED aydınlatmalı 7,0 inç dokunmatik ekran yer alıyor. Araçta iki donanım paketi bulunuyor ki bunlar Style ve Progressive olarak isimlendiriliyor. Donanım seviyesinden bağımsız olarak her yeni T-Serisi'nde yedi hava yastığına yer verildiğini belirtelim. Mercedes, yeni aracını yaklaşık 32.000 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunacak.

Advertisement