TOGG'dan Tesislerle İlgili Paylaşım Geldi

TOGG'dan Tesislerle İlgili Paylaşım Geldi

TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si hazır hale getirildi.

TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si hazır hale getirildi.

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un asfalta çıkması için çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda Gemlik tesislerinde çalışmalar planlar dâhilinde sürüyor.

TOGG’dan yapılan bilgilendirmeye baktığımız zaman Gemlik tesislerinde boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.

Seri üretim başlangıcı sonrası otomobilin yasal mevzuata uygunluğunun tespiti için homologasyon testlerine başlanacak. Testler sonrası TOGG’un 2023’ün ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

TOGG ile ilgili tüm gelkişmelre sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca diğer tüm marka ve model araçlar için sitemiz üzerinde fiyat teklifi alabilirsiniz.

Advertisement