Yeni KODİAQ 2022'de Yollara Çıkacak

Yeni KODİAQ 2022'de Yollara Çıkacak

KODIAQ’ın ardından SUV atağının ikinci modeli olan KAROQ modeli, yenilendi. Skoda KAROQ Türkiye’de 2022 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Markanın tasarım dilini evrimleştiren marka, yeni sürdürülebilir materyallere yer veriyor. Otomobil aynı za

Çek otomobil devi Kodiaq’ın ardından SUV atağının ikinci modeli olan Karoq modeli, yenilendi. Skoda Karoq Türkiye’de 2022 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Markanın tasarım dilini evrimleştiren marka, yeni sürdürülebilir materyallere yer veriyor. Otomobil aynı zamanda yeni teknolojileri ve daha verimli motorları ile dikkat çekiyor.

Otomobil devinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan model, yarım milyondan daha fazla satış adedi elde ederek markanın büyümesi için oldukça büyük bir katkı sağladı.

Aerodinamik Tasarımı İle Dikkat Çekiyor

Yeni tasarım detayları arasında daha geniş altıgen ön panjur, daha ince ön-arka far grubu, aerodinamik olarak optimize edilen alaşım jantlar, ön tamponda hava girişleri ve yeni arka spoyler yer alıyor. Bu sayede Karoq daha şık görünürken, rüzgar direnç katsayısında da yüzde 9’luk bir iyileşme söz konusu diyebiliriz.

Karoq Full-LED Matrix farlar ve daha geliştirilmiş asistan sistemleri ile beraber yeni teknolojiler de sunuyor kullanıcılarına. Aracın kabininde ise daha fazla sürdürülebilir materyal ve konfor bulunuyor. Yeni opsiyonel Eco paketi, vegan ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koltuk döşemelerini de üzerinde barındırıyor. Bununla beraber LED ambiyans ışıklandırmaları ve araç içerisindeki yeni dekoratif detaylar da görselliği ileriye taşıyor.

Karoq modelinde artık sürücü koltuğunun yanı sıra ön yolcu koltuğu da elektrikli olarak karşımıza çıkabiliyor.10.25 inç’lik Sanal Kokpit ile tercih edilebilen araçta merkezi dokunmatik ekran, araç içi yolcuların otomobilde sunulan tüm sistem opsiyonlarına hakim olmasına olanak sağlıyor. Arka koltuklar normal konumdayken 521 litre bagaj hacmi sunan Karoq, koltuklar katlandığında 1,630 litre hacme ulaşabiliyor. Ülkemizde Aktif Silindir Teknolojisine sahip 1,5 TSI 150 PS motor ve DSG Otomatik Şanzıman ile sunulacak yenilenen Karoq, geniş iç hacmi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Advertisement