Yeni Hyundai Casper'ın Bazı Özellikleri Belli Oldu!

Yeni Hyundai Casper'ın Bazı Özellikleri Belli Oldu!

Koreli üretici Hyundai'nin mikro SUV modeli Casper hakkında detaylar yavaş yavaş gelmeye başladı. Yeni Hyundai Casper’dan gelen ilk detaylar iç mekandan! Hyundai, yaklaşık iki hafta kadar önce dış tasarımını kamuoyu ile paylaştığı mikro-SUV aracı Yeni Cas

Koreli üretici Hyundai'nin mikro SUV modeli Casper hakkında detaylar yavaş yavaş gelmeye başladı. Yeni Hyundai Casper’dan gelen ilk detaylar iç mekandan! Hyundai, yaklaşık iki hafta kadar önce dış tasarımını kamuoyu ile paylaştığı mikro-SUV aracı Yeni Casper'ın şimdi de kabin içinden detayları paylaştı.

Yeni Hyundai Casper Boyutları

Hyundai Casper, 3595 mm uzunluğunda, 1595 mm genişliğinde, 1575 mm yüksekliğinde ve 2400 mm aks mesafesi boyutlarına sahip. Böylece mikro SUV Yeni Casper, şirketin ana vatanı Güney Kore pazarındaki Hyundai modellerinin en küçük crossover aracı olacak.

Yeni Hyundai Casper İç Mekandan Detaylar

Hyundai Casper modelinin arka koltukları, tıpkı ön koltuklar gibi tamamen katlanabiliyor. Bunun yanında, arka koltukları 39 dereceye kadar da geriye doğru yatırabiliyoruz.

Ayrıca arka koltuklar 160 milimetre'ye kadar ileri ve geri kaydırılabiliyor olması da pratikliği arttıran özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

Arka koltuklar öne kaydırıldığı zaman bagaj hacmi 301 litreye çıkıyor. Ayrıca tüm koltuklar yatırıldığı zaman 2059 mm uzunluğundaki eşyaların sığdırılabileceği düz bir alan oluşuyor.

Hyundai Casper Öne Çıkan Donanım Özellikleri

Otomobilin merkezinde tablet ekran şeklinde 8 inç’lik dokunmatik multimedya ekranı,  4.2 inç LCD gösterge ekranı, konsol üzerinde bolca fiziksel düğmeye ve USB girişlerine olduğunu görüyoruz.

Casper’ın multimedya sistemi, Hyundai'nin Blue Link teknolojisinin yanı sıra, Apple Carplay ve akıllı telefon yansıtma gibi donanım özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

Ön sıradaki merkez hava yastığı dahil olmak üzere toplamda 7 adet hava yastığının yer aldığı Hyundai Casper'da havalandırmalı ve ısıtmalı sürücü koltuğu, suni deri döşeme, hava filtresi, otomatik klima,6 hoparlörlü ses sistemi, LED aydınlatma, sunroof, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar gibi özellikler ön plana çıkıyor.

Hyundai Casper Teknik Özellikleri

Hyundai Casper’ın Kaputunun altına geldiğimizde bizleri iki ayrı motor ünitesi karşılıyor. Bunlardan 76 bg 1,0 lt’lik atmosferik MPI ünite ilk seçeneği oluştururken, 100 bg 1,0 litre T-GDI turbo ünite de üst sırada konumlandırılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Her iki motor üniteside 4 ileri otomatik şanzımanla tercih edilebilecek. Yeni Casper'ın tamamen elektrikli versiyonunun da hemen arkasından geleceği kaydedildi.

Hyundai Casper'ın bu yıl bitmeden Güney Kore pazarında satışa sunulması bekleniyor. Fiyat bilgisi ve diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı ise şimdilik gizliliğini koruyor. Dilerseniz güncel Hyundai fiyat listesine sitemiz aracbul.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Advertisement