Yeni Ford Focus Tanıtıldı

Yeni Ford Focus Tanıtıldı

Ford markasının "insan odaklı" dizayn felsefesinin yeni yorumu ile Focus'un dış tasarımına daha fazla güven ve cesaret getirilirken Titanium, ST-Line ve Active versiyonları da eklendi.

Ford markası tarafından yeni bir tasarıma, yakıt verimliliği sağlayan elektrikli güç aktarma organlarına, kişiselleştirilmiş ve sürüş deneyimini ve daha keyifli hale getiren ileri bağlantı ve sürücü destek teknolojilerine sahip yeni Ford Focus ilk kez tanıtıldı.

Ford markasının "insan odaklı" dizayn felsefesinin yeni yorumu ile Focus'un dış tasarımına daha fazla güven ve cesaret getirilirken Titanium, ST-Line ve Active versiyonları da eklendi. Her versiyon kendi kişiliğini ifade eden benzersiz stil detayları ve artan teknik özellikleri ile kullanıcılarla paylaşıyor. Yeni Ford Focus, genişletilmiş Vignale paketi ile mükemmel lüks ve seçkin tasarım detaylarını üzerinde barındırıyor.

Ford Focus, Ford'un yeni nesil SYNC 4 teknolojisini şimdi çok daha fazla müşterisine sunuyor. 13,2 inç yatay dijital ekranla desteklenen SYNC 4, kapsamlı sürüş ve konfor özellikleri ile kullanımı kolaylaştırmak için tasarlanan sezgisel bir arayüzü üzerinde barındırıyor.

Focus Modelinde Kör Nokta Asistanı Bulunuyor

Ford Focus modelinde ilk kez sunulan ileri sürücü destek teknolojileri arasında Kör Nokta Asistanına da yer verilmiş. Arkadan yaklaşan araçlar için sürücünün kör noktasını belirleyen çarpışma olasılığı algılarsa sürücüyü uyarmak ve şerit değiştirme manevrasından caydırmak için ters yönde direksiyon manevrası uygulayabiliyor.

Ford markası tarafından yeni Focus versiyonunun yük hacmini 1,653 litreye yükselterek pratik kullanımı üzerinde barındırıyor. Müşteri geri bildirimlerine yanıt olarak yeni bir ıslak alan, kolay temizlenen paspas ve yan yüzeyler ile yük alanının basit ve etkin bir şekilde düzenlenmesi için bir dikey ayraca yer verilmiş. Ayrıca, geniş hacimli pratik bir beş kapılı Hatchback opsiyonu da araç üzerinde bulunuyor.

Siz de sitemiz üzerinden Ford güncel fiyat listesi ve tüm marka ve modellerin fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz