Yeni Citroen Jumper'ın Karavan Konsepti Tanıtıldı

Yeni Citroen Jumper'ın Karavan Konsepti Tanıtıldı

Citroen firması, global çapta merak uyandıran modelleriyle her zaman karşımıza çıkıyor. Firma dikkat çeken bir marka konumunda yer almaya devam ediyor. Konfor odaklı tasarımları ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanan Citroën, bu kez ticari ürün gamınd

Citroen firması, global çapta merak uyandıran modelleriyle her zaman karşımıza çıkıyor. Firma dikkat çeken bir marka konumunda yer almaya devam ediyor. Konfor odaklı tasarımları ile kullanıcılarının memnuniyetini kazanan Citroën, bu kez ticari ürün gamındaki konfor seviyesini bir üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

Citroen Jumper; kusursuz boyutları sayesinde karavan severlerin ilgi odağı olacağa benziyor. Karavana çevrilebilen Jumper ile karavan severlerin manzarasını kendisi belirleyip istediği yerde tatilini yapma ya da istediği yerden çalışma konforunu sunuyor. Citroen Jumper; karavan özelliği ile konfor odaklı benzersiz bir tecrübe sunarak, eviniz konforunda ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir seçenek ile karşımıza geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jumper, karavan severlere üst düzey konfor imkanı sunuyor. Kusursuz görünümü, geniş iç kapasitesi ve yüksek yükleme kapasitesi ile karavan hayatı için uygun olduğunu ve konforlu bir model olduğunu bizlere gösteriyor. Basit bir şekilde karavana çevrilebilen Citroën Jumper, bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da boyutları ve özellikleriyle bizlere gösteriyor. Kendi sınıfında fark yaratan konforu ve 17 m³’e varan yükleme kapasitesiyle kendi sınıfında ayrılan Jumper, aynı zamanda mobil ofis ortamı  sunuyor.

4 farklı uzunluk seçeneği, 3 farklı dingil mesafesi ve 3 farklı yükseklik seçenekleri ile Citroen Jumper, en uygun olan boyutu seçme imkanını kullanıcılarına tanıyor. İki kanatlı bagaj kapıları 96° veya 180° açılma açısıyla kolay bir yükleme imkanı yapılmasını sağlarken akıllı bir bağlantı sistemi ile de açıldığı açıda sabit tutuluyor. Kullanıcının isteğine bağlı olarak iki adet sürgülü yan kapı ile yükleme ve boşaltma işlemlerini kolayca yapılıyor.

Advertisement