Yeni Caddy Modelinin Ülkemize Geleceği Tarih Belli Oldu

Yeni Caddy Modelinin Ülkemize Geleceği Tarih Belli Oldu

Caddy, Türkiye yollarına çıkmak için artık gün sayıyor. Yapılan açıklamaya göre, Caddy modelinin beşinci nesli Şubat'ta Türkiye'de satışa sunulacak.

Alman otomotiv devi Volkswagen markasının hafif ticari modeli Volkswagen Caddy, Türkiye yollarına çıkmak için artık gün sayıyor. Yapılan açıklamaya göre, Caddy modelinin beşinci nesli Şubat'ta Türkiye'de satışa sunulacak. Yeni Caddy, 122 beygir güç ve 320 Nm tork üreten 2.0 litrelik dizel bir motorla kullanıcıya sunulacak.

Volkswagen markasının hafif ticari araç Caddy modelinin beşinci neslinin Şubat'ta Türkiye yollarına çıkacağı belirtildi. Alman markanın yeni binek araç modellerinin üretildiği MQB platformunda üretilen ilk hafif ticari araç modeli Caddy bu sayede öncüsüne göre daha fazla binek araç özelliği ile karşımıza çıkacak.

Dijitalleştirilmiş Ön Konsol Yer Alıyor

Yeni Caddy modelinde dijitalleştirilmiş ön konsol, donanım seviyesine bağlı olarak 6.5 inçten, 8.25 inç ekrana kadar değişen multimedya sistemleri kullanıcıya sunulan detaylar arasında.

Araçta nesil değişimi ile birlikte yeni arka süspansiyon, panoramik cam tavan, ergoComfort koltuklar ile anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi gibi özelliklere de yer verilmiş.

Yapılan açıklamaya göre, yeni Caddy modelinin ülkemizde 2.0 litrelik dizel bir motorla satın alınabileceği de duyuruldu. Araçtaki güç seçeneğinin 122 beygir güç ve 320 Nm tork sağladığını da belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Caddy Modelinin Donanımları Dikkat Çekiyor

Yeni Caddy modelinde yer verilen donanımlar arasında yeni sürüş destek sistemleri de bulunuyor. Bu özelliker, eCall, Şerit Takip Asistanı, Ön Bölge Asistanı, Direksiyon Yardımcı Asistanı, Geri Manevra Asistanı, Park Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici ve Kör Nokta Uyarı Sistemi olarak açıklanıyor.