Yeni BMW X1'in Tanıtımı Gerçekleşti

Yeni BMW X1'in Tanıtımı Gerçekleşti

Yeni nesil BMW X1, 2020 yılından itibaren geliştirilmeye devam ediyor.

Yeni nesil BMW X1, 2020 yılından itibaren geliştirilmeye devam ediyor. Modelin prototiplerini yollarda gördüğümüz zaman 2020 yılındaydı. Merakla beklenen model, uzun ve zorlu bir gelişim sürecinden sonra karşımıza çıktı. X1 yeni tasarımı ve daha fazla teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Ayrıca artık tüm tekerleklerden çekiş sistemini de standart olarak karşımıza çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın kabinine baktığımız zaman ise BMW firmasına yakışan bir konfor olduğunu söyleyebiliriz. Kabin bölgesin de en büyük değişim yeni iDrive 8 yazılımı olduğunu söyleyebiliriz. Yeni BMW modellerinin birçoğunda karşımıza çıkan yekpare cam panelinin bu modelde de kullanıldığını görüyoruz. Bu camın altında 10.25 inçlik dijital gösterge paneli ve 10.7 inçlik bir multimedya sistemi olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

eni X1 Avrupa'da iki benzinli ve iki dizel seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Giriş seviyesi olan sDrive18i, 1.5 litrelik benzinli motorundan 136 bg güce sahip ve 230 Nm tork üretebileceğini söyleyelim. Ailenin zirvesinde bulunan xDrive23i ise 2.0 litrelik turbo benzinli motorundan 204 bg güce sahip ve 320 Nm tork üretebilecek. Bu modelin 100 km’ye ulaşımı ise sadece 7.1 saniye olacağını söyleyelim. Yeni BMW X1'in Almanya'daki başlangıç fiyatı 41.400 euro olacağını da belirtelim.

Advertisement