Yeni Audi Q6 Çin'de Sipariş Almaya Başladı

Yeni Audi Q6 Çin'de Sipariş Almaya Başladı

​​​​​​​SAIC Audi, Çin'de yeni bir Q6 ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Audi, Asya ülkesindeki kullanıcılara azımsanmayacak derecede teknoloji ve lüks özellikleri ile yeni Q6'yı piyasaya çıkardı.

SAIC Audi, Çin'de yeni bir Q6 ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Audi, Asya ülkesindeki kullanıcılara azımsanmayacak derecede teknoloji ve lüks özellikleri ile yeni Q6'yı piyasaya çıkardı. Q6, dikey hava girişleriyle desteklenen sekizgen bir ızgaraya sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Audi, Q6 modeli için iki motor seçeneği sunuyor. Birinci motor, 2.0 litrelik dört silindirli olarak karşımıza çıkarken diğer motor ise 2.5 litrelik altı silindirli olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Birinci motor, 263 beygir güce sahip ve 400 Nm tork üretebilecek. Diğer motor ise, 297 beygir güce sahip ve 500 Nm tork üretebilecek. Bu sayede bu motor ile 0'dan 100 kilometreye hızlanma süresi 7.3 saniyede tamamlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Audi, Quattro dört tekerlekten çekiş sistemini bu modelde standart kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca model uyarlanabilir bir dinamik süspansiyon sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aracın boyutu ise, 5.1 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde ve 1.7 metre yüksekliğinde olduğunu görüyoruz.

Aracın iç kısmında ise, 31.2 santimetrelik bir sanal kokpit ve 25.6 santimetrelik bir bilgi-eğlence ekranı karşımıza çıkıyor. Ayrıca araçta Audi AI Pro teknolojisi kullanıldığını belirtelim. Bu teknolojinin, akıllı park yardımı, tam hızlı uyarlanabilir seyir ve diğer sürücü yardımı gibi özellikleri kapsadığını belirtelim.

Audi Q6, sekiz farklı renk seçeneği ile geliyor. Bunlar; Crouching Tiger White, Awakening Lion Grey, Flying Dragon Blue, Fulu Brown, Xuanniu Black, Snow Python Silver, Pegasus Blue ve Kirin olarak karşımıza çıkıyor.

Son olarak modelin fiyatını belirtelim. Modelin giriş seviyesi Audi Q6 40 TFSI, 74.078 dolardan satışa sunuluyor. Modelin en üst seviyesi olan Q6 50 TFSI Edition One'ın başlangıç ​​fiyatı ise 96.302 dolar olarak belirlendiğini belirtelim.