Kia XCeed’in Teaserı Yayınlandı

Kia XCeed’in Teaserı Yayınlandı

​​​​​​​Kia, sevilen kompakt crossover modeli XCeed için yeni teaser görüntülerini paylaştı. XCeed hafif hibrit ve plug-in-hybrid seçenkleri ile 18 Temmuz’da tanıtımı yapılacak.

Kia, sevilen kompakt crossover modeli XCeed için yeni teaser görüntülerini paylaştı. Xceed hafif hibrit ve plug-in-hybrid seçenkleri ile 18 Temmuz’da tanıtımı yapılacak. Aracın yeni makyajıyla birlikte hem dış tasarımında hem de iç mekanında ufak değişikler olduğunu belirtelim.

Kia, makyajlı XCeed ile daha önce bu model de kullanmadığı GT-Line donanım paketini de kullanıcılara sunacak. Bu paketle birlikte aracın daha teknolojik olacağını ve sportif gözükeceğini söyleyelim. Yayınlanan görsellere baktığımızda aracın eskiz tasarımlarını görüyoruz.

Aracın arka kısmına bakacak olursak bu bölümde büyük bir değişiklik olmadığını görüyoruz. Arka kısımda stopların değişen LED grafikleri ve sahte egzoz kromları ön plana çıkıyor.

Kia aracın iç mekanına dair görsel paylaşmamış olsa da aracın bilgi-eğlence sisteminin geliştirilmesini beklemek yanlış olmaz. Bunun yanı sıra yeni eklenecek güvenlik özellikleriyle aracın daha teknolojik olacağını söyleyebiliriz.

Kia XCeed sadece hafif hibrit ve şarj edilebilir hibrit seçenekleri ile satışa sunulacak. Hafif hibrit versiyonun 48V sistemli turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli motora sahip olacağını söyleyelim. Ayrıca aracın 118 beygir güç üretebileceğini ve önden çekişli olacağını da söyleyelim. Aracın PHEV versiyonu ise 1.6 litrelik motor ile elektrikli motorun kombinasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Araç 139 beygir güç üretebilecek ve sadece elektrikli olarak 58 kilometre gidebilecek.