Yeni Audi E-Tron İlk Teaser Görüntülerini Paylaştı

Yeni Audi E-Tron İlk Teaser Görüntülerini Paylaştı

Audi'nin elektrikli ürün gamı 2021 itibariyle kapsamlı bir değişim göstermeye başladı. Önce modellerin elektrikli versiyonları E-Tron GT ve RS E-Tron'u tanıtan Alman üretici, şimdi E-Tron Sedan

Audi'nin elektrikli ürün gamı 2021 itibariyle kapsamlı bir değişim göstermeye başladı. Önce modellerin elektrikli versiyonları E-Tron GT ve RS E-Tron'u tanıtan Alman üretici, şimdi E-Tron Sedan ile karşımıza çıkacak. Tüm markaların merakla beklediği Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan aracın ilk ipucu görüntüsünü yayınlayan Audi, bizleri heyecanlandırmış durumda.

Aracın Boyutları Hakkında Detaylar Verildi

Şimdilik aracın ön kısmının belli bir bölümünü görebiliyoruz. Bununla birlikte model hakkında elimizde çok fazla detay olmadığını belirtelim -ki bu durum dedikodu kazanının harıl harıl kaynamasına neden oluyor. Ortaya atılan iddialara göre karşımıza çıkacak model en az Audi A5 ya da Audi A6 büyüklüğünde olacak. Yeni E-Tron modeli, markanın Premium Platform Electric (PPE) adını verdiği altyapı üzerinde yükselecek. Audi'nin 2018 yılından beri Porsche ile geliştirdiği bu platform ilk olarak E-Tron GT'de kullanılmıştı.

Bize sorarsanız Audi'nin yayınlayacağı tek teaser bu olmayacak. Önümüzdeki hafta başlayacak olan etkinliğe kadar araç hakkında yeni şeyler öğrenebilmeyi de umut ediyoruz. Tabii bu veriler arasında en çok aracın teknik detayları ilgimizi çekiyor.

Tahminlerimiz aracın geri kalan E-Tron ailesine benzer verilere sahip olacağı yönünde. Yani 800 voltluk şarj kapasitesi ve 482 kilometre menzile neredeyse kesin gözüyle bakıyoruz. Arkadan itişli bir yapıya sahip olacağını düşündüğümüz modelin de performanslı versiyonları satışa sunulacaktır. Aracın 2022'den önce gelmesini beklemediğimizi de belirtelim.

Advertisement