Volkswagen ID.4'ün Bizlere Sunduğu Özellikler Neler?

Volkswagen ID.4'ün Bizlere Sunduğu Özellikler Neler?

2021 yılının otomobili seçilen Volkswagen ID 4 modeli modeli birçok özelliği ile dikkatlerin odağında olmaya devam ediyor. İşte Volkswagen ID4 almanız 10 neden

Bu yıl dünyada “Yılın Otomobil” ödülüne layık görülen Volkswagen ID.4 tüm dünyaya kendini kanıtlamış durumda. Volkswagen ID.4’ün reklamları halen devam ediyor. Son yayınlanan basın bülteninde 10 özellik dikkat çekti. İşte bu özellikler;

1. Ambiyans Aydınlatma ile Tarzınızı Belirleyin

Araçta hâli hazırda bulunan multimedya sisteminde ortam aydınlatmasını kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Ya da hâli hazırda bulunan modları seçebilirsiniz. Ortam aydınlatması araba içerisinde sizin için hoş bir hava yaratacak.

2.Navigasyon Sizi Bilinmeyen Yollardan Kurtarsın

ID.4'ün dokunmatik multimedya monitöründe bulunan navigasyon özelliği sizi bilinmeyen yollardan kurtarıyor. 3D Navigasyon haritası da navigasyon içerisinde yer alan detaylardan.

3.Soğuk Havalarda İmdadınıza Isıtmalı Koltuk ve Direksiyon Yetişsin

ID.4 soğuk olan bölgelerde önemli bir özellik getirerek ısıtmalı koltukların yanına bir de ek olarak ısıtmalı direksiyon standart olarak geliyor. Multimedya sisteminden kolayca ayar yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

4.Arabanızda Asistanınızla Eğlenceli Vakitler Geçirebilirsiniz

Moraliniz bozuksa Volkswagen ID.4’ün asistanına “Merhaba ID, bana bir espri yap.” cümlesinden sonra asistan sesli olarak size bir şaka yapıyor.

5.Tek Tek Camları Kapatmaya Uğraşmayın

Sıcak havalarda camları tek tek vakit harcamanıza gerek kalmadan sadece sol cam açma kapama düşmesine basılı tutarsanız ve o tuş yanıp sönmeye başladığı anda bütün camlar otomatik olarak açılıyor. Yani tek parmağınızla vakit kaybetmeden bütün camları açıp kapatabilirsiniz.

6.Asistanınız Sizin için Perdeyi Ayarlasın

İçerisi çok mu karanlık oldu veya güneş gözünüzü mü alıyor? ID.4’te direkt olarak sesli komutla “Burası çok karanlık.” diyerek asistanınız sizin için cam tavan perdesini açıyor. Yine asistanınıza sesli komut olarak kapatmasını isterseniz asistan bunu sizin için otomatik olarak kapatıyor.

7.Yeriniz Kalmadığında Bardaklıkları Çıkarın

2 tane bardaklıkla gelen Volkswagen ID.4, biri konsolda görünür halde iken, diğeri kaydırmalı bölümde hem de isterseniz ikinci kısımdaki bardaklıkları çıkarıp alan kazanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

8.En Fazla Kullandığınız Menüler Direkt Önünüze Gelsin

Favori menüleriniz için ID.4’ün Discover Pro isimli dokunmatik monitörü sizlere en fazla kullandığınız menüleri göz önüne seriyor. İsterseniz ikona basılı tutarak özelleştirebiliyorsunuz.

9.Geri Görüş Kameranız Hep Temiz Kalsın

Aracınızda bulunan geri görüş kamerası kirlendiğinde cam silme düğmesini ileriye itip basılı tutarak aracın arka camı ile birlikte geri görüş kamerası yıkayabiliyorsunuz.

10.Motor Sesinden Uzakta Güzel Bir Melodi Dinleyin

Araç motoru sessiz olmasından dolayı araç siz çıkarken güzel bir melodi duyuluyor. Melodilere çok önem verilmiş. Bu tarz melodiler gayet hoş bir detay katmış.

Advertisement