Hyundai Custo'nun İlk Görüntüleri Yayınlandı

Hyundai Custo'nun İlk Görüntüleri Yayınlandı

Hyundai markası Custo modleinin görsellerini paylaştı. Tucson modelini andıran tasarım detaylarına sahip yeni modelini geçtiğimiz aylarda Çin'den gelen görsellerle görmüştük.

Hyundai'nin, yeni nesil Tucson modelini andıran tasarım detaylarına sahip yeni modelini geçtiğimiz aylarda Çin'den gelen görsellerle görmüştük. Hyundai'nin Çin'deki bazı ortakları ile birlikte geliştirilen 7 koltuklu bu MPV, şimdi de karşımıza resmi görselleri ile çıktı.

Önden bakıldığı zaman geniş ızgarası ve farları ile yeni Tucson'a çok benzer görünen model, gayet uzun bir gövde ve kayar kapıları ile dikkat çekiyor. Aracın arka uç noktalarında C şekline bürünen stop lambalarının tasarımı göze fazlasıyla hoş görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai'nin yakın zaman önce ortaya koyduğu Staria isimli bir minivan modeli daha bulunuyordu. Bu iki aracın farkları ise Staria'nın Custo'dan biraz daha uzun ve daha lüks odaklı olması. Custo'nun araç boyutları ise 4.950 mm uzunluk, 1.850 mm genişlik ve 1.734 mm yükseklik olarak karşımıza çıkıyor.

Araç Performans Odaklı Olacak

Aracın teknik özellikleri henüz bilinmese de söylentilere göre Hyundai bu aracı 170 beygir güç üreten 1.5 litrelik benzinli motor seçeneği ile kullanıcılara sunacak. Tabii aracın Çin'in dışına çıkıp çıkmayacağı da an itibariyle gizliliğini koruyor. Fakat Hyundai'nin eski günlerde Starex modelinden ülkemizde çokça sattığı ve bu modelin sevildiği düşünülürse, Staria ve Custo'yu ülkemizde görmekten memnun olacak birçok kişi vardır diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın iç mekân detaylarına bakarsak dijital gösterge paneli ve ortada yer alan büyük ve dikey konumlandırılmış bilgi eğlence ekranına yer verildiğini söyleyebiliriz. Aracın konsol kısmında bolca geniş depolama alanlarına yer verildiğini de belirtelim. Ayrıca aracın malzeme kalitesi de Staria modelini aratmayacak diyebiliriz.

Advertisement