Volkswagen Amarok’a Ford İmzası!

Volkswagen Amarok’a Ford İmzası!

Volkswagen'in Ford işbirliği ile piyasaya sürülecek yeni Volkswagen Amarok modelinin görselleri paylaşıldı.

Alman otomobil devi Volkswagen'in Ford işbirliği ile piyasaya sürülecek yeni Volkswagen Amarok modelinin görselleri paylaşıldı. Yeni Volkswagen Amarok 2022 yılında yollarda olacak.

Volkswagen, yeni Amarok modeli tasarım olarak Volkswagen DNA’sından çok da uzak görünmüyor.

Görsellerde gördüğümüz kadarıyla yeni modellerde olduğu gibi panjurda LED şeride yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca, Kaput, ön ızgara ve far gibi detaylar da Amarok modelini kardeşi Ranger’dan ayırırken, kendine has tasarım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Araçta LED Işıklar Yer Alıyor

Volkswagen Amarok modelinde estetik bir şekilde off-road karakterini yansıtan; geniş çamurluklar, siyah plastik detaylar ve tavan LED ışıklar kullanıldığı öngörülüyor.

2022 Volkswagen Amarok modelinin iç mekânında, orta konsola dikey konumlandırılmış bir dokunmatik ekranın varlığını görüyoruz. Elbette bu tasarım dili de Ranger ile ortak kullanılıyor fakat bilgi-eğlence sisteminin altında yer alan fiziksel kontroller Amarok modelini farklı kılıyor.

Bunların yanında otomatik şanzıman için vites kolunun konumu ve vites kolu değiştirilmiş. Bardak tutucular da geriye yerleştirilirken; elektronik park freni ve sürüş modu seçicisinin konumu Ford’a göre ters çevrilmiş.

Volkswagen markasının yeni Amarok modeli Güney Afrika ve Arjantin’de üretilecek ve 2022’nin sonlarına doğru Avrupa pazarında satışa sunulacak.