Makyajlanan Nissan Altima Fotoğrafları Görüntülendi

Makyajlanan Nissan Altima Fotoğrafları Görüntülendi

Nissan Altima makyajlanıyor. Altima şuanda altıncı neslinde ve üretimini sürdürüyor. İki yıl önce tanıtıma çıkarılan yeni Altima, ufak makyaj operasyonların ardından piyasaya sürülecek. İlk olarak test esnasında yakalanan araç, değişim yaşayacağı bölgeler

Uzun süredir ismini unuttuğumuz Nissan Altima makyajlanıyor. Altima şuanda altıncı neslinde ve üretimini sürdürüyor. İki yıl önce tanıtıma çıkarılan yeni Altima, ufak makyaj operasyonların ardından piyasaya sürülecek. İlk olarak test esnasında yakalanan araç, değişim yaşayacağı bölgelerde tamamen makyajlı hali saklanmış.

Otomobilin ön kısmının dikkatimizi çektiğini söyleyelim. Nissan'ın Altima için yeni ızgara tasarımı ve tampon tasarımıyla beraber far takımları geliştireceğini söyleyebiliriz. Arka kısmın ise hala aynı görünümde olsa da şuanda görüntünün bir prototip olduğunu hatırlatalım.

Altima'nın motor donanımlarının tamamı 2.0 litrenin üzerinde hacme sahip. Otomobilin makyajlanmasının ardından bu ünitelerin değişmesine imkan tanımıyoruz. Bizce 2.5 litrelik dört silindirli veya turbo motorlu araçların satışına devam edilecektir. Kabin içerisinde geldiğimizde dikkat çeken yenilikler beklememekteyiz.

Yeni güvenlik sistemleri ile yenilenen Altima, Safety Shield 360 sistemi standart donanım olarak sunulacak. Teknolojik anlamda muadilleri arasında gözde modeller arasında yer alan Altima, makyajlı versiyonu 2022 yılında piyasada yerini alacak.