Ucuz Otomobil Dacia Jogger Test Edildi

Ucuz Otomobil Dacia Jogger Test Edildi

7 kişilik koltuk kapasitesine sahip otomobil Dacia Jogger, MPV, ticari ve SUV kasa tipleri tek modelde birleşti. Test sürüşü gerçekleşen yedi kişilik otomobil, aynı zamanda sıfır araba fiyatları arasında en ucuz model olarak nitelendiriliyor.

7 kişilik koltuk kapasitesine sahip otomobil Dacia Jogger, MPV, ticari ve SUV kasa tipleri tek modelde birleşti. Test sürüşü gerçekleşen yedi kişilik otomobil, aynı zamanda sıfır araba fiyatları arasında en ucuz model olarak nitelendiriliyor.

Otomotiv dünyasında yenilikçi adımları her geçen gün daha fazla görüyoruz. Bu defa da Romanyalı üretici Dacia’nın MPV, ticari ve SUV segmentlerini tek modelde birleştirdiği ve tamam 7 kişilik koltuk kapasitesi ile geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı düşünen Dacia Jogger test sürüşüyle karşınıza çıkıyor.

Peki bu otomobil ülkemizde satılan en ucuz Dacia modeli olarak kalabilecek mi? Haberimizin altına kullanıcı yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyoruz.!

Yeni Dacia Jogger En Ucuz Otomobil mi?

Hem geniş bir bagaja ihtiyacı olan bireyler, hem de 7 kişiye kadar koltuk kapasitesi olmasını isteyen kişilerler için büyük bir özenle Dacia mühendisleri tarafından tasarlanan 2023 Jogger, benzin ve LPG versiyonları ile düşük yakıt tüketimi ve bütçe dostu yolculuklar vadediyor. Öyle ki ECO-G motor ünitesi, 1.000 km’ye kadar uzanan menzil mesafesi sunuyor. Ayrıca 2023 yılı içinde Yeni Dacia Jogger’ın hibrit seçeneği de ülkemizde satışa sunulacağını söylemeden geçmeyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dacia Jogger Donanım Özellikleri

Dacia Jogger’ın içerisinde Android Auto ve Apple Carplay desteğinin yanı sıra Dacia’nın özel navigasyon sistemini de görev almakta. elektrikli park freni detayını da kokpitine konumlandıran Dacia Jogger, arkadaki yolcuları için servis masası gibi detayları da koymayı ihmal etmemiş.

Jogger’ın sürüşe destek olan özellikleri arasında yokuş çıkma desteği, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Park sensörü ve acil fren destek sistemleri bulunuyor. Küçük saklama alanlarının kapasitesi 24 litreye kadar çıkıyor. Bagaj alanı arka koltuklar katlandığı zaman 1.819 lt’ye kadar yükseltilebiliyor.

Dacia Jogger Teknik Özellikleri

Dacia Jogger, TCe 100 bg ECO-G ve TCe 110 bg olmak üzere iki ayrı motor seçeneği ile tercih edilmekte. Daha düşük ağırlık için alüminyum motor bloğu tercih edilen yeni TCe 110 bg motor ünitesi, üç silindirli ve direkt benzin enjeksiyonuyla geliyor. Ayrıca 6 ileri manuel şanzıman ile kombine edilen bu motor ünitesinin 200 Nm tork değerleri mevcut.

Yine 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilen ikinci versiyonu TCe 100 bg ECO-G, benzin ve LPG versiyonuyla 1000 kilometre civarı menzil mesafesi sunuyor. Üstelik LPG entegrasyonu fabrika çıkışa sahip olduğu için güvenilirlik ve güvenlik konusunda kafalardaki tüm soru işaretlerini de tamamen ortadan kaldırıyor.

Advertisement