Türkiye’nin Otomobili TOGG’dan Heyecanlandıran Paylaşım

Türkiye’nin Otomobili TOGG’dan Heyecanlandıran Paylaşım

TOGG (Türkiye Otomobil Girişim Gurubu), sosyal medya hesabından projede gelinen son gelişmeler paylaşıldı. Paylaşılan bu postta; "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi

Yerli otomobil TOGG, sosyal medya hesabı üzerinden heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

TOGG (Türkiye Otomobil Girişim Gurubu), sosyal medya hesabından projede gelinen son gelişmeler paylaşıldı. Paylaşılan bu postta; "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi."

Yerli Otomobil TOGG’da Test Aşamasına Geçildi

Yerli araba TOGG'un sosyal medyadan yaptığı heyecan veren paylaşımda "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." mesajını verdi.

TOGG’un Prototipindeki Değişim Dikkat Çekti

Paylaşılan bu görselde yerli arabanın bazı küçük değişiklere uğradığı dikkat çekti. Önceki fotoğrafların aksine bu defa beyaz renk tonuyla karşımıza çıkan yerli arabanın ilk olarak aynalarındaki değişiklik dikkat çekti. Prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca önceki tasarımlarda ters "L" şeklinde yerleştirilen sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiğini görüyoruz.

Advertisement