Türkiye'nin İlk Elektromobilite Fuarında Geri Sayım Sürüyor

Türkiye'nin İlk Elektromobilite Fuarında Geri Sayım Sürüyor

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, kapılarını 9 Aralık’ta teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına açacak.

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, kapılarını 9 Aralık’ta teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına açacak. 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri kendine yer bulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çevre dostu olan ve bizlere sayısız avantaj sunan elektrikli araçlarla ilgili birçok sektör profesyonelinin bir araya geleceği Türkiye'nin ilk Elektromobilite Fuarı e-drive TURKEY çok kısa bir süre sonra fuarda yerini alacak. İstanbul’un en merkezi noktalarından Yenikapı’da gerçekleşecek fuara, elektrikli ve hibrit araç üreticileri, distribütörleri, şarj operatörleri, ekipman üreticileri, otonomsürüş ve araçlar arası iletişim sistemleri geliştiricileri yerini alacak. İç alanda yer alacak scooter ve bisiklet deneyim alanı ile dış alanda yer alacak otomobil deneyim alanı, ziyaretçilerin araçları sadece görmesini değil aynı zamanda test edebilmesine de imkan sunacak.

Alanında Öncü Markalar Fuarda Yerini Alacak

Etkinlikte Elektromobilite alanında faaliyet gösteren firmalar en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileyecek. Fuarın Ana Sponsoru B-Charge'ın Kurucu Ortağı, Satış ve Pazarlama Direktörü Rahim Cafer "Önlenemez bir hızla gelişen günümüz dünyasında, elektromobilite ekosistemine katkı sağlayan bu fuarda B-Charge olarak iş birliği yapmaktan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyız. İnovasyon ve teknoloji barındıran ve e-mobility kavramı konusunda farkındalığı artırarak Türkiye’de başta son kullanıcılar olmak üzere elektrikli ve hibrit araç üreticileri, distribütörleri, şarj operatörleri, ekipman üreticileri, otonom sürüş ve araçlar arası iletişim sistemleri geliştiricileri ile devlet kurumlarını bir araya getirmesi tüm sektör profesyonellerine katkı sağlayacaktır." ifadelerini lullandı.

Teknoloji sponsoru Chargesoft'un Genel Müdürü Ziya Çağrı Yeni ise "E-Drive Türkiye Fuarı, Türkiye'nin ilk e-mobilite fuarı olmasının yanında, Teknoloji Sponsoru olarak bizlerin de büyük bir hevesle beklediği bir organizasyon. Dünyadaki pek çok organizasyonun elektrikli araç ve teknolojileri konularında sahip oldukları çevikliğin ve farkındalığın, ülkemizde de oluşması için büyük bir şans. Bizler de Chargesoft olarak, bu fuara katılmayı ve geliştirdiğimiz teknolojileri ziyaretçilerle ve paydaşlarla paylaşmayı heyecanla bekliyoruz." dedi.

Türkiye'nin İlk Elektromobilite Fuarında; Alb Menkul Değerler, Aspower, Altınbaş Üniversitesi, Awcı Motors, B-Charge, BinBin, Chargesoft, Charge Teknoloji, Doğan Trend, Ego Tekteker, Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Elsis, Femsan, İstanbul Enerji A.Ş., Superpedestrian, MG, Wallbox, Bimas ve OKAI gibi sektör markaları yer alacak. Türkiye'nin ilk Elektromobilite Fuarı e-drive TURKEY’i ziyaret edecekler, 8 Aralık’a kadar ücretsiz olarak online ziyaretçi kaydı yapabilecek.

Advertisement