Yeni Mini Cooper SE Görüntülendi!

Yeni Mini Cooper SE Görüntülendi!

Mini Cooper S Electric için FutureCars isimli bir sayfa, render çalışması düzenledi. Nicolas Cavero adındaki tasarımcının hazırlamış olduğu tasarımın doğruluğu ise kesin olmadığını söyleyelim. Tabi Cavero Çin’den gelen görüntülerin ardından render çalışma

Mini cooper'ın elektrikli otomobili olan Cooper SE'nin yeni geliştirmeleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni nesil Mini Cooper S Electric için FutureCars isimli bir sayfa, render çalışması düzenledi. Nicolas Cavero adındaki tasarımcının hazırlamış olduğu tasarımın doğruluğu ise kesin olmadığını söyleyelim. Tabi Cavero Çin’den gelen görüntülerin ardından render çalışmaları yürütmüştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın tasarım detaylarına baktığımızda Mini'nin alıştığımız tasarım anlayışı aynı şekilde devam ederek üzerinde güncellemeler yapılmış. Elektrikli otomobillerde sıkça rastladığımız kapalı ön ızgarası bulunuyor. Eski modellerine göre Mini Cooper SE'de de yeni güncellemelere baktığımızda ilk olarak büyüyen yuvarlak farlar görüyoruz.

Arka tarafa geldiğimizde stop lambaları sıra dışı bir şekilde tasarlanmış. Tabii Birleşik Krallık bayrağı deseni imajı verilmesi de ince detaylardan olmuş.

Mini, 2024 yılı itibariyle yenilenen ailesine üzeri açılabilir bir modeli de düşündüklerini söyledi. Üzeri açılabilen modelinde tamamen elektrikli olabileceğini aktardılar. Tabi bunları zamanla göreceğiz. Tam olarak en doğru görüntüyü veremese de en azından hayali tasarımın ve sızıntı görüntülerin araç hakkında nasıl görüneceğine dair fikir sahibi olabiliyoruz.