Toyota Sequoia'nın Görüntüleri Resmi Olarak Yayınlandı

Toyota Sequoia'nın Görüntüleri Resmi Olarak Yayınlandı

Toyota, ikinci nesil Sequoia'yı çıkarmasıyla beraber üzerinden uzun bir zaman geçti. Marka nihayet uzun bekleyişimizin ardından yeni nesil Sequoia modeli için ciddi bir adım attı. Bu muhteşem SUV modelini ilerleyen günler içerisinde tanıtılacak.

Toyota, ikinci nesil Sequoia'yı çıkarmasıyla beraber üzerinden uzun bir zaman geçti. Marka nihayet uzun bekleyişimizin ardından yeni nesil Sequoia modeli için ciddi bir adım attı. Bu muhteşem SUV modelini ilerleyen günler içerisinde tanıtılacak. Aracın çıkışından önce son görüntüleri ise elimize ulaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu SUV modelin boyutunun büyüyeceğini düşünmekteyiz. Sequoia'nın 5.2 metre uzunluğa sahip olacak. Kendi segmentindeki araçlarla karşılaştırdığımız rakipleriyle boy ölçüşebilecek bir modelin geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Capstone Peketi Gelebilir

Bu SUV model Capstone paketi ile geleceği iddialar kulaklarımıza geliyor. Sequoia’nın global pazarda yer almasını beklemekteyiz. Kendi muadili olan SUV’lerle karşılaştıracak olursak verebileceğimiz en iyi örneklerden birisi Jeep Wagoneer veya Grand Wagoneer olabilir.

Yeni nesil Sequoia'nın güç aktarma organları şuanda açıklanmasa da, aracın nasıl bir motora sahip olacağını biraz tahmin edebilmekteyiz. Kendisinin çift turbo 3.5 litrelik V6 motor, 392 beygir güç ve 649 Nm tork üretimi sağlayacağı konuşulanlar arasında. Ayrıca 441 beygir güç ve 790 Nm tork üreten i-Force Max isimli Elektrikli motor seçeneğini de kullanabilir.

Toyota’dan resmi bir açıklama gelene kadar bekleyeceğiz eminiz ki resmi açıklamaların ardından kafalarda soru işaretleri kalmayacaktır. Model ilerleyen günlerde tanıtılması bekleniyor gelişmeleri merakla beklemekteyiz.

Advertisement