Toyota Corolla Yeni Donanım Ve Renk Seçenekleriyle Piyasada Yerini Aldı

Toyota Corolla Yeni Donanım Ve Renk Seçenekleriyle Piyasada Yerini Aldı

Toyota, dünya genelinde 50 milyondan fazla satış rakamlarını yakalamış ve erişilmesi zor bir rekora imza atmıştı. Toyota efsaneleşmiş 2022 Corolla modelini güncelledi. Corolla modelinde güncellemeye giden firma, yenilenen Corolla Sedan’ı ülkemizde satışa

Toyota, dünya genelinde 50 milyondan fazla satış rakamlarını yakalamış ve erişilmesi zor bir rekora imza atmıştı. Toyota efsaneleşmiş 2022 Corolla modelini güncelledi. Corolla modelinde güncellemeye giden firma, yenilenen Corolla Sedan’ı ülkemizde satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Corolla Sedan, yenilenen tasarım ve teknoloji detaylarıyla müşterilerini karşılayacak. Corolla yeni modelinde de Flame, Flame X-Pack, Passion X-Pack, Vision ve Dream donanım paketleriyle piyasadaki yerini alacak.

Corolla’nın X-Pack paketlerinde yeni tasarlanmış 17 inç alüminyum jant yer alacak. Corolla Sedan yeni jantlar ile daha agresif bir yapıya bürünecek. Flame ve Flame X-Pack versiyonlarında ise ambiyans aydınlatma özelliği kabine daha farklı bir hava katacağı kesin.

Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack paketlerinde Akıllı Giriş ve Çalıştırma özelliğine ek güvenlik güncellemeleri gelecek. Tüm paketlerde ise yeni nesil USB-C tipi girişler bulunacak.

Corolla Sedan yenilenen renklerle Parlak Gümüş Gri ve Galaksi Beyaz renkleri tercihler arasında olabilecek. Corolla Sedan yeni modeliyle segmentinin iddialı araçları arasına girecek.

2022 Corolla Sedan, 350.550 TL başlangıç fiyatıyla satışta.

Advertisement