Togg’un Ürünleri Görme Engelliler İçin Erişilebilir Olacak

Togg’un Ürünleri Görme Engelliler İçin Erişilebilir Olacak

​​​​​​​Türkiye’nin ilk terli otomobili olan küresel teknoloji markası Togg, görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim BlindLook ile iş birliği gerçeklştiriyor.

Türkiye’nin ilk terli otomobili olan küresel teknoloji markası Togg, görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim BlindLook ile yaptığı iş birliği ile birlikte fiziksel ve dijital ürünlerinin temas noktalarını adım adım engelsizleştirmeyi hedefliyor.

TOGG, görme engelli kullanıcıları özgürleştiren girişim Blindlook’un herkes için erişilebilir bir dünya hedefine ortak oldu. BlindLook’un partnerlerine sunduğu kapsayıcı hizmeti belgeleyen global sertifikası EyeBrand ağına katılan Togg, fiziksel ve dijital ürünlerinin temas noktalarını adım adım engelsiz bir hale getirmeyi hedefleri arasına koydu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yapılan iş birliği kapsamında Togg’un ürün ve hizmetleri BlindLook’un ses odaklı teknolojisi ile görme engelli kullanıcılar için erişilebilir olması hedeflendi. BlindLook’un ses odaklı özgürlük teknolojisi Sesli Simülasyon, tam ve kısmi görme engelli bireyler için ürün ve hizmetleri erişilebilir hale getiriyor. Bu sistem sayesinde görme engelli bireyler ürün ve hizmetleri yardıma ihtiyaç duymadan bağımsızca kullanmaları sağlanıyor.

Togg entegrasyonu bittikten sonra görme engelli bireyler Togg’un resmi internet sitesi www.togg.com.tr’ye BlindLook hesaplarıyla giriş yapıp, ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler.

Advertisement