TOGG’da Önemli Değişiklikler Olacak

TOGG’da Önemli Değişiklikler Olacak

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili her geçtiğimiz gün daha güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son edinilen bilgilere baktığımız zaman yerli otomobil TOGG için bu kez oldukça büyük bir hamle bizi bekliyor.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili her geçtiğimiz gün daha güzel haberler gelmeye devam ediyor. Son edinilen bilgilere baktığımız zaman yerli otomobil TOGG için bu kez oldukça büyük bir hamle bizi bekliyor.

Yerli otomobil TOGG yakın zamanda asfalta inecek. 2023’te trafikte göreceğimiz yerli otomobil ile ilgili birçok yeni adım atılıyor.

TOGG'un elektrikli olarak karşımıza çıkacağını belirtelim. Bu nedenle birçok şarj istasyonu ve batarya üretimi için çalışmalar oldukça hızlanmıştı. Bu kez büyük bir hamle geldi. TBMM Başkanlığı'na sunulması beklenen Mega Sanayi Sitesi çalışmasının detayları netleşmeye başladı.

Yerli otomobil TOGG için geri sayım devam ediyor. Ancak birçok farklı alanda adımlar atılmaya devam ediyor. TOGG ile ilgili Mega Sanayi Sitesi hamlesi yakın zaman da TBMM'ye sunulacak. TOGG'un bu yıl banttan inmesi, 2023’de yollarda olması amaçlanıyor.

Büyük Türkiye Yatırım Modeline Geçiliyor

AK Parti Cumhuriyet'in 100'üncü yılında başlayacak yeni dönemle, "Büyük Türkiye-Büyük Yatırım Modeli"ne geçiyor. Bu bağlamda yerli otomobil başta olmak üzere büyük yatırımların altyapısını oluşturmak üzere hazırlanan yasa teklifinin önümüzdeki günlerde TBMM Başkanlığı'na sunulacağını belirtelim.

Teklif kapsamında endüstri sanayi bölgeleri ile ilgili önemli değişiklikler de yer alacak. Büyük ölçekli yatırımlar için uygun bir yatırım ortamı sağlanması, bu amaçla endüstri bölgelerinin daha işlevsel hale getirilip daha fazla katma değer yaratması da amaçlanıyor.

Yerli otomobil gibi projeler için mega sanayi siteleri kurulacağını belirtelim. Bu konu hakkında gelişmeleri bekleyip göreceğiz.