Togg'a Talep Yağıyor!

Togg'a Talep Yağıyor!

Yoğun talebin ardından Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili heyecanlandıran bir karar bizleri karşıladı. Togg markasının fabrikasında üretimi artırmak adına kapasite artışına gidileceği de söylendi.

Yoğun talebin ardından Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili heyecanlandıran bir karar bizleri karşıladı. Togg markasının fabrikasında üretimi artırmak adına kapasite artışına gidileceği de söylendi.

Satışa sunulması ile beraber vatandaşın yoğun ilgisi ile karşımıza çıkan Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili yeni detaylar da bizleri karşılamaya başladı. Togg markasının fabrikasında üretimi artırmak adına kapasite artışı yapılacak. Togg markasının Tesla gibi Türkiye pazarına giren diğer elektrikli otomobiller ile fiyat rekabeti avantajı da korunmaya çalışılacak.

Söz verilen ve kura sonucu sahiplerini bulan araçlar belirtilen fiyatlar üzerinden satışa sunulacak. Ulusal bir yayın organı tarafından yapılan haberde, TOGG markası üzerinden gelen tüm para, yeniden üretim ile karşımıza çıkacak. Bu şekilde üretim artarak sürecek. TOGG markasının cihazlar arası internet iletişimi ve otonom sürüş teknikleri için de çalışmalarını sürdürdüğünü ifade edelim. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Ar-Ge merkezinde, Kayseri, Gaziantep gibi birçok şehirde kurulacak merkezler de yer alacak.

Otomobilin şarj altyapısı için ise Shell ile protokol yapıldı. İstanbul-İzmir arasındaki otoyol gibi önemli bağlantı yolları üzerinde elektrikli şarj altyapısı karşımıza çıkacak. AVM'lerde otoparkın en az yüzde 10'u, elektrikli şarj altyapısı için hazır bir şekilde karşımıza çıkacak. Önümüzdeki 5 yılda apartmanların altyapısı da elektrikli otomobil şarjı için hazırlanacak. Vatandaşlar, apartman otoparkında kendine ayrılan ölge üzerinde arabasını gece boyunca şarj etme imkanına sahip olacak