Skoda Karoq Ocak Ayı Fiyatları Belli Oldu

Skoda Karoq Ocak Ayı Fiyatları Belli Oldu

2023 yılına girmemiz ile birçok marka, modellerinde fiyat güncellemelerine gitti. Skoda da fiyat güncellemesi yapan şirketler arasında yer alıyor. Şirket Skoda Karoq fiyatlarını resmi sitesi üzerinden duyurdu.

2023 yılına girmemiz ile birçok marka, modellerinde fiyat güncellemelerine gitti. Skoda da fiyat güncellemesi yapan şirketler arasında yer alıyor. Şirket Skoda Karoq fiyatlarını resmi sitesi üzerinden duyurdu. Yeni yıla geçmemiz ile birlikte otomobil fiyatlarında artış devam ediyor. Diğer markalar ile kıyasladığımızda Skoda modellerinde yaşanan bu fiyat artışının nispeten daha az olduğunu söyleyebiliriz. Aralık ayında giriş seviyesi 979.900 TL olan versiyonun, 2023 yılı ocak ayı itibariyle 981.833 TL’den satışa sunulduğunu görüyoruz. 2023 yılı itibariyle engelli kullanıcılar için ÖTV’den muaf araç alımı limiti 1.004.000 TL’ye yükseldi. Bu yükselme sonucu engelli kullanıcılar Skoda Karoq’un giriş seviyesindeki aracı alabilecekler. Karoq’un ocak fiyatını paylaşmadan önce aracın özelliklerinden bahsedelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Skoda Karoq Tasarım Özellikleri

Skoda Karoq’un ön tampon üzerine yerleştirilmiş ızgara ve farları hoş bir görüntü veriyor. Aracın üst versiyonlarında matrix LED farlara yer veriliyor. Skoda Karoq'un arka kısmında ise LED stoplar incelmiş bir biçimde tasarlanmış. Aracın iç kısmına baktığımızda ise dijital gösterge paneli standart olarak tüm versiyonlarda yer alıyor. Dijital gösterge paneli giriş paketinde standart olarak 8 inç ve opsiyonel olarak 10.25 inç olarak sunulurken, diğer paketlerde ise standart olarak 10.25 inç boyutunda olacak.

Skoda Karoq Donanım Paketleri

Skoda Karoq, ülkemizde Elite, Prestige ve Sportline isimli donanım paketleriyle satışa sunuluyor. Modelin bütün donanım seviyelerinde 17 inç alüminyum alaşımlı jant standart olarak karşımıza çıkıyor. Giriş seviyesi olan Elite donanım paketinde Bi-LED ön farlar, Top LED stoplar, halojen sis farları, çift bölgeli tam otomatik klima, dinamik arka sinyaller, otomatik kararan iç dikiz aynası, otomatik katlanır yan aynalar, yağmur sensörü ve anahtarsız çalıştırma gibi özellikler standart olarak kullanıcılara sunuluyor.

Skoda Karoq da Elite donanım seviyesinin üstünde bulunan Prestige donanım seviyesinde ise ek olarak Full LED Matrix ön farlar, köşe dönüş özellikli LED sisler, ambiyans aydınlatma, F1 şanzıman, ısıtmalı direksiyon,  ısıtmalı ön koltuklar, kablosuz şarj, sürüş modu yönetimi ve anahtarsız giriş gibi özellikler standart olarak geliyor.

En üst donanım seviyesi olan Sportline paketinde ise tüm bu özelliklere ek olarak; Thermoflux Sportline döşeme, Sportline logolu 3 kollu direksiyon simidi, parlak siyah çerçeveli ön ızgara ve siyah yan ayna kapakları gibi özellikler standart olarak yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Skoda Karoq Teknik Özellikleri

Ülkemizde, Karoq 1.5 TSI benzinli motor seçeneği ile satışa sunuluyor. Bu benzinli motor da araç 150 beygir güc ve 250 Nm tork üretiyor. Aracın 0’dan 100 kilometreye hızlanması 8.8 saniyede tamamlanıyor. Araçta azami hız ise 210 kilometre olarak ölçüldü.

Skoda Karoq Ocak Ayı Fiyatları

Versiyon Fiyatı
Skoda Karoq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG 981.833 TL
Skoda Karoq Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG 1.161.833 TL
Skoda Karoq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG 1.181.833 TL

 

Advertisement