Seat Leon Fiyatları En Dip Seviyede!

Seat Leon Fiyatları En Dip Seviyede!

Seay Leon modeli son zamanların en dip seviyesinden kendisine alıcı arıyor. Tamamen güncellenmiş kasasıyla Seat Leon fiyat bakımından alınabilir seviyelerde.

2021 yılını baz aldığımızda Yeni Seat Leon fiyatları, son dönemlerin en dip seviyesini gördü. İşte Seat Leon’un güncel fiyat listesi!

Türkiye’de en çok tercih edilen modellerden biri olan Seat Leon, tamamen güncellenmiş kasasıyla otomobil severlerin karşısına çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Seat Leon Güncel Fiyatları Ne Oldu

Değişen arka stop lambalarının tasarımı ve ön aydınlatma grubu ile artık daha yakışıklı olan Seat Leon 2021 fiyat listesi son zamanlarda bir hayli yükselmişti. Öyle ki bu otomobil ülkemizde 281 bin TL’den başlayan fiyatlar rakamları ile kullanıcısına ulaşıyordu. Ancak ÖTV matrahında yaşanan değişiklikler sonrasında hemen hemen her marka gibi İspanyol üretici Seat da fiyat listelerini revize etti.

Yeni Seat Leon Fiyatları Dibi Gördü

Yapılan bu güncellemelerden 2021 Seat Leon modeli de çok şükür nasibini aldı. Düzenlemeden önce 281 bin TL’den satışa sunulan aracın giriş seviyesindeki versiyonu, düzenlemeden sonra 235 bin TL’ye kadar düştü. Baz donanım paketinde kullanıcılarına 1,0 lt’lik 110 bg güç üreten benzinli motor ünitesi yer alıyor. Ayrıca bu motor ünitesi bir manuel şanzımanla kombine edilmiş durumda.

Otomatik şanzıman düşünenler için ise değişen herhangi bir durum yok. ÖTV düzenlemesinden önce geçerli olan fiyat halen listedeki yerini korumaya devam ediyor. Kullanıcıların otomatik şanzıman için en az 331 bin Lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Dilerseniz biz de lafı fazla uzatmadan Seat Leon 2021  fiyat listesi sizlerle paylaşalım.

İşte Karşınızda Seat Leon Fiyat Listesi

Eylül ayına özel güncel Seat Leon fiyatları şöyle;

  • Seat Leon Style 1.0 TSI 110 HP – 244 bin TL
  • Seat Leon Style Plus 1.0 eTSI 110 HP DSG – 331 bin TL
  • Seat Leon FR 1.5 TSI ACT 130 HP S&S – 331 bin TL
  • Seat Leon Xcellence 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG – 375 bin TL
  • Seat Leon FR 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG – 380 bin TL
Advertisement