Renault Megane E-Tech Electric Karşımızda

Renault Megane E-Tech Electric Karşımızda

Fransız otomobil üreticisi C segmenti hatchback modelinin arka kısmının yanı sıra dijital gösterge paneli ve multimedya sistemine dair görseller de paylaştı. İki stop lambası bagaj boyunca birleşen Mégane E-Tech Electric, otomotiv devinin yeni logosunu ta

Renault, kısa süre içinde yelpazesine yeni bir elektrikli otomobil daha ekleyecek: Mégane E-Tech Electric. Ekim 2020 tarihinde Megane eVision konsepti ile sunulan otomobil, görünüşe göre sergi aracındaki birçok detayı üretim versiyonuna da aktaracak.

Fransız otomobil üreticisi C segmenti hatchback modelinin arka kısmının yanı sıra dijital gösterge paneli ve multimedya sistemine dair görseller de paylaştı. İki stop lambası bagaj boyunca birleşen Mégane E-Tech Electric, otomotiv devinin yeni logosunu taşıyacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Renault CEO'su Luca de Meo, daha önce konseptin %95 oranında üretime geçeceğini de duyurmuştu.

Aracın Kabin Görselleri Paylaşıldı

Fransız üreticinin paylaştığı diğer görsellerde kabinden de ipuçları verilmiş. Birçok modern EV gibi minimalist bir düzene sahip olan otomobilin multimedya sisteminde kapasitif düğmeler görüyoruz. Bir dizi logosuz buton da bulunduran bu ekranın altında da telefon için bir bölme mevcut. Koltuk larda ve kol dayamada ise altın renkli dikişler dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Renault Megane E-Tech Electric, Ortaklık'ın CMF-EV adlı platformundan yükselecek. 2021 Nissan Ariya'ya da altyapı sağlayan mimariden çıkacak sıfır emisyonlu Mégane modelinin güç ünitesine dair şimdilik detaya yer verilmediğini belirtelim. Fransız üretici, lansmanın pek uzakta olmadığını ve satışların 2022'de başlayacağını ifade etti.

Advertisement