Peugeot Yeni Ürünlerini Tanıtacak!

Peugeot Yeni Ürünlerini Tanıtacak!

Peugeot tarafından  yeni amiral gemisi ürünleri "Peugeot Show" ile sanal ve canlı ortamda sevenleri ile paylaşılacak.


Peugeot markası tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilikçi çözümler sunan Peugeot, bu ay hem sanal hem de canlı ortamda çok özel bir etkinlik düzenliyor. Peugeot, bu kapsamda düzenlediği 'Peugeot Show'da yeni amiral gemisi ürünlerini etkileyici bir 3D fuar ile sevenleri ile paylaşacak. Buna bağlı olarak stant ziyaretinden sipariş aşamasına kadar tüm müşteri yolculuğu dijital ortamda kullanıcı ile buluşacak.

Paris Otomobil Fuarı'nın olmaması Peugeot Store'un tanıtımı ile müşterilerin yeni araçlarını satın almalarına ve finansman koşulu seçimlerine, eski araçlarına takas desteği verilmesine ve yeni araçlarının ücretsiz olarak teslim edilmesine olanak tanıyan tamamen çevrimiçi bir satış sitesi olarak dikkat çekiyor. Yenilikçi bir çözüm ile müşterilerine ve potansiyel müşterilerine yeni modelleri keşfetme imkanı da sağlıyor.

Sanal Bir Fuar Hazırlanıyor

'Peugeot Fuar' operasyonu iki bölümden meydana geliyor. 14-31 Ekim'de, özel olarak hazırlanmış bir site üzerinden internet kullanıcıları, Peugeot markasının yeni ürünlerini sanal bir fuar ortamında yakından inceleme imkanı da sağlıyor.  Sanal Peugeot standı, markanın yeni ürünlerini akıllı telefon, tablet veya PC üzerinden keşfetmek için site içinde 360 derece gezinme imkanı sağlıyor.

Sanal Peugeot standında kullanıcılara sunulan 3 farklı opsiyon var.

'Yepyeni Peugeot 508 Sport Engineered ile neo performans,

Elektrikliye geçiş: yeni Peugeot 208 ve Peugeot 2008 modelinin elektrikli versiyonları, yeni Peugeot 3008 ve Peugeot 508 mdeolinin hibritversiyonları,

Bir başka açıdan bakarsak 15 ve 25 Ekim tarihinde yeni Peugeot 3008 ve SUV 5008 de dahil olmak üzere tüm yeni ürünler fiziksel bir stantta, canlı bir fuar üzerinden kullanıcılarla paylaşacak. Ürün uzmanları, canlı sunumlar yapacak ve e-satıcılar, müşterilerin satın alma sürecini fuara özel avantajlarla uzaktan sonuçlandıracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Canlı Showroom 12 ile 25 Ekim Tarihleri Arasında Olacak

Canlı showroom, 15-25 Ekim'de 09.00 -19.00 saatleri arasında kesintisiz bie şekilde 16 Ekim ve 23 Ekim tarihinde saat 21.00'e kadar iki gece seansı ile açık olacak.

Ziyaretçiler, Sanal Peugeot standına ve canlı showroom etkinliğine salon.peugeot.fr adresi üzerinden ulaşabilecek.