Skoda Superb Combi Scout Türkiye'de Satışa Sunuldu

Skoda Superb Combi Scout Türkiye'de Satışa Sunuldu

​​​​​​​Skoda'nın modeli Skoda Superb Combi Scout, Türkiye'de satışa çıktığı duyuruldu. Superb’in station wagon karosere sahip Combi’nin Scout versiyonun,  Türkiye satış fiyatı 1 milyon 144 bin 900 TL olarak belirlendi.

Skoda'nın modeli Skoda Superb Combi Scout, Türkiye'de satışa çıktığı duyuruldu. Superb’in station wagon karosere sahip Combi’nin Scout versiyonun,  Türkiye satış fiyatı 1 milyon 144 bin 900 TL olarak belirlendi.

Skoda Superb ilk kez Scout versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Superb Combi, 1.5 TSI ACT motorla 150 beygir gücü özelliklerini taşıyor, kendisi gücünü 7 ileri DSG otomatik şanzımanla ön tekerleklere iletiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Superb Combi Scout, standart modele göre yerden 15 mm daha fazla sürüş yüksekliğine sahip olacağını belirtelim. Versiyonun tasarımına baktığımız zaman gümüş rengi ön ve arka tampon koruyucuları, siyah plastik çamurluk kaplamaları, alüminyum görünümlü ayna kapakları, krom çerçeveli ön panjur ve 18 inç jantlar gibi özellikler bulunduğunu görüyoruz.

Superb modelinin kendisine özgü geniş ve konforlu kabini, Scout versiyonunda ahşap temalı kaplamalarla birleşiyor. Aracın Scout işlemeli koltuklarına gelecek olursak, elektrikli olarak ayarlana bildiğini ve kullanıcının tercihine göre Alcantara veya deri kaplamalı olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Superb Combi Scout’ta, Sürüş Modu Yönetimi özelliği sayesinde, motorun karakteristiğini, elektronik yardımcıları ve denge kontrol sistemlerini Eco, Normal, Sport ve Kişiselleştirilebilir olmak üzere 4 farklı tercih özelliğinden istediğinize ayarlayabilirsiniz.

Skoda Superb Combi Scout, 150 beygir güç üreten 1.5 litrelik TSI benzinli ünite ile 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 9.3 saniyede ulaşıyor ve 214 km/s azami hıza kadar sürat yapabiliyor.

Advertisement