Opel, 2024 Yılında Her Modelinde Elektrikli Versiyon İle Karşımıza Çıkacak!

Opel, 2024 Yılında Her Modelinde Elektrikli Versiyon İle Karşımıza Çıkacak!

Opel markası birbirinden kaliteli modeller ile otomotiv pazarının en dikkat çekici markaları arasında yer alıyor. Marka şimdi de elektriklenme hareketini yeni bir boyut ile bizlere sunacak. Bu bağlamda Opel markası 2024’den bu yana tüm modellerinde elektr

Opel markası birbirinden kaliteli modeller ile otomotiv pazarının en dikkat çekici markaları arasında yer alıyor. Marka şimdi de elektriklenme hareketini yeni bir boyut ile bizlere sunacak. Bu bağlamda Opel markası 2024’den bu yana tüm modellerinde elektrikli bir versiyon ile karşımıza çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Opel Crossland elektrikli bir versiyon ile karşımıza çıkacak. Opel markasının elektrik, şarj edilebilir hibrit ve hidrojen yakıt hücresi çözümlerine yakında 48V hibritleri de bizlere sunacak. Opel, 2028 yılına kadar Avrupa’da yüzde yüz elektrikli araçlar sunacak.

Yenilikçi teknoloji ve üstün Alman mühendisliği ile karşımıza çıkan Opel, sektörün değişiminde yer alan öncü konumunu güçlendirecek. elektrikli otomobillere geçiş sürecindeki çalışmalarına hız veren marka, elektriklenme hareketini tüm ürün gamına yaymaya hazırlanıyor. Kısa bir dönem önce “Şimşek” logosunu da elektriklendirerek bizlere sunan Opel markası 2024 senesinde tüm modellerinde elektrikli versiyon ile karşımıza çıkacak. Opel markası 2028 yılına gelindiği zaman Avrupa’da yalnızca elektrikli otomobillerden oluşan bir ürün gamı bizlere sunacak.

Opel markasının bu yeni hamlesinde 2024 yılında yeni nesli ile karşımıza çıkarılacak olan markanın B-SUV segmentindeki başarılı oyuncu Crossland olarak karşımıza çıkacak. 2024 senesinde piyasaya sunmaya hazırlanan tamamen 100 elektrikli yeni Opel Crossland yüzde yüz elektrikli bir marka olma yolunda önemli bir payın sahibi olacak.

Opel markasının ürün gamında karşımıza çıkan her modelin önümüzdeki yılın ilk dönemlerinde batarya elektrikli bir versiyon ile karşımıza çıkacak. Konu ile ilgili bilgi veren Opel CEO’su Florian Huettl, “Bir taraftan yeni Crossland ile elektrikli sürüş keyfini tüm ürün gamımızda sunarken, diğer taraftan müşterilerimize, modellerimizin her birinde emisyonsuz ulaşım seçeneği sunacağız” ifadelerini kullandı.