Motor Sporları Tutkunları Körfez'de Heyecan Dolu Anlar Yaşadı!

Motor Sporları Tutkunları Körfez'de Heyecan Dolu Anlar Yaşadı!

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü aracılığı ile TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk etabında ilk kez bir kadın pilot kürsüde boy gösterdi.

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü aracılığı ile TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirilen 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası'nın ilk etabında ilk kez bir kadın pilot kürsüde boy gösterdi.

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü aracılığı ile TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde karşımıza çıkan 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası ilk ayağı oldukça büyük mücadelelere sahne oldu.

Her iki gün de temasların ardından yaşanan kazalardan sonra belirlediği hafta sonunda super grup ilk yarışında ilk sırada Azizhan Kaya, ikinci sırada Ümit Ülkü, üçüncü sırada Metin Çalışkan yer aldı. Pazar günü gerçekleştirilen ikinci yarışta ise Ömer Şamlı ilk sırada yer aldı. Metin Çalışkan ikinci ve Berkay Akça üçüncü sırada yer aldı.

ICRYPEX ana sponsorluğu aracılığı ile 2023 yılının ilk pist randevusunda, maxi grup ilk yarış esnasında Seda Kaçan ilk sırada, Barkın Pınar ikinci sırada, Gökhan Kellecioğlu üçüncü sırada yer aldı. Şampiyona tarihinde ilk kez bir kadın sürücü ilk sırada kürsüde yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Maxi grup ikinci yarış esnasında ise Ümit Ülkü ilk sırada yer aldı. Barkın Pınar ikinci sırada, Seda Kaçan ise üçüncü sırada yarışı tamamladı.

Ülkü Motorsport'un takımlar birinciliği elde ettiği organizasyonda drift sporcularının gösterileri de pisti dolduran sporseverler için heyecan dolu anlara sahne oldu.