Mitsubishi’nin Yeni Xforce Modeli İşte Sizlerle

Mitsubishi’nin Yeni Xforce Modeli İşte Sizlerle

Mitsubishi, yeni kompakt crossover modeli Tanıtıldı. Endonezya’daki müşterilere sunuldu model yalnızca tek bir motor seçeneği ile bizleri karşılayacak. Xforce, 222 mm’lik yerden yüksekliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Kabin içerisinde en başta dikkatimizi çeken 12.3 inçlik bir bilgi eğlence ekranı ve 8 inçlik dijital gösterge paneli bizi karşılıyor. Kabin içerisinde konfora ehemmiyet veren Mitsubishi, ön konsolda ve kabinin geniş bir alanında yumuşak plastikler kullanmış. Model bize bir güzellik daha yapıyor 8 hoparlörlü Dynamic Sound Yamaha Premium ses sistemini sunuyor.  

  

 

Bu modelde saklama alanlarını artırmak ve genişletmek isteyen Mitsubishi üreticileri, kapı panellerindeki ve kollarındaki boşlukları büyütmüş. Aynı zamanda koltuk dayama bölümünün alt kısımda soğutucu özellikli bir bölme koymuş. Burada bozulacak veya soğuk olmasını isteyeceğiniz içeceklerinizi bu haznede saklaya bilirsiniz. Son olarak otomobilin 40:20:40 oranında katlanabilir arka koltuklara sahip olduğunu da belirtelim.  

  

Mitsubishi'nin yeni crossover'ı 1.5 lt’lik dört silindirli bir motor kullanıyor. Toplamda 103 beygir güç ve 141 Nm tork üretebilecek bu motor, CVT şanzımanla birleştirilmiş. Yalnızca önden çekişli olan modelin 35 derece uzaklaşma ve 21 derece yaklaşma açısı olduğunu sizlerle paylaşalım.  

 

 

Normal, Gravel, Mud ve Wet seçenekleri ile gelecek olan model, 4.390 mm uzunluğa ve 1.710 mm büyüklüğüne sahip. Xforce'un aks uzunluğu ise 2.650 mm olarak ölçülmüş.  

  

Yeni Mitsubishi Xforce, ilk olarak Endonezya'daki müşterilere sunulacak. Xforce modeli daha sonra Latin ABD, Güney Asya, Orta Doğu ve Afrika'da satışa sunulacak. 

Advertisement