Mini Ekim Ayını İşaret Etti

Mini Ekim Ayını İşaret Etti

Mini'nin küçük araç serisi için iyi bir işaret değil. Şirket, son olarak yayınladığı bir fotoğraf ile aklımıza birçok düşünceyi sokmuş olsa da, bunun ne olabileceğini tahmin etmekte zorlandığımızı belirtelim.

Mini severlerin crossover ve SUV modelleri, sedan ve coupe modellere tercih ettiğini biliyoruz. Marka da bu doğrultuda bir devrime imza atmaya hazırlanıyor. Aslında bu durum, Mini'nin küçük araç serisi için iyi bir işaret değil. Şirket, son olarak yayınladığı bir fotoğraf ile aklımıza birçok düşünceyi sokmuş olsa da, bunun ne olabileceğini tahmin etmekte zorlandığımızı belirtelim.

Mini tarafından yapılan paylaşımda Ekim ayı için “Heyecan verici bir şey geliyor" ifadeleri kullanıldı. Teaser görüntüsünde, bir Mini Hardtop Cooper S'nin ön klibi görünümünde olan aracın üstten görüntüsü aslında birçok detayı bize sunuyor. Aracın farlarının etrafındaki siyah kaplama, karartılmış ızgarası ve siyah rozeti ilk göze çarpan detaylar arasında yer alıyor.

Son İçten Yanmalı Motor 2025'te Piyasaya Sürülecek

Biraz daha derin düşündüğümüzde Mini'nin özel bir baskı modeli hazırlıyor olabileceği ihtimali de karşımıza çıkıyor. Bu noktada, şirketin son içten yanmalı motor aracını 2025'te piyasaya sürmeyi planladığını, bunun dışında 2030'larda tamamen elektrikliye geçmeyi planladığını da öngörebiliyoruz.Sosyal medya üzerinden yıllardır yapılan paylaşımlar bunun habercisi olabilir.

Mini tarafından yapılan paylaşımda, kullanıcıların takvimlerini ayarlamaları gerektiğini belirtiyor Elbette bu paylaşımın devamında ne olacağını görmek zor. Mini'yi takip etmeye devam edeceğiz. Bu yılın ilk zamanlarında Mini, Hardtop ve Clubman'in üç ve beş kapılı versiyonları için üç renkli bir gradyan ile Multitone çatısını piyasaya sürmüştü. Mini markası Ekim ayı tanıtımında buna benzer bir şeylere yer verildiğini belirtelim. Ancak her halükarda resmi açıklamayı beklemememiz gerekecek.

Advertisement